Την Τρίτη (30/05) εκδικάζονται οι προσφυγές Μπεργκ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως την προσεχή Τρίτη (30/05) θα εκδικαστούν οι προσφυγές του Μάρκους Μπεργκ για την τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επικύρωση της βαθμολογίας, ενώ θα υπάρξει και παρέμβαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Την προσεχή Τρίτη (30/05) θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση των προσφυγών του Μάρκους Μπεργκ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός επιθετικός ζητάει τη μείωση της ποινής των τεσσάρων αγωνιστικών που του επιβλήθηκε λόγω του επεισοδίου με τον Άνχελ Κρέσπο στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Απ' την άλλη πλευρά, οι διοικούντες το "Δικέφαλο του Βορρά" έχουν προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο κατά της απόφασης για την επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, όσο υπάρχει εκκρεμοδικία για την υπόθεση του Ολυμπιακός - Πλατανιάς και ενδεχόμενης τιμωρίας των Πειραιωτών.

Βέβαια, όπως έγινε γνωστό, η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ θα κάνει παρέμβαση επί της προσφυγής του ΠΑΟΚ, ως έχουσα έννομο συμφέρον.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ:

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη προσεχή του συνεδρίαση, την Τρίτη 30/5/2017 και ώρα 15:30, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου θα ασχοληθεί με τις παρακάτω προσφυγές:

-Προσφυγή του Μάρκους Μπέργκ (Markus Berg) επαγγελματία ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ’ αριθμ. 27/2017 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

-Προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της από 8.5.2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ και για το θέμα ημερήσιας διάταξης περί μερικής επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2016-2017 σχετικά με τις θέσεις 1-5.

-Παρέμβαση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπέρ επικυρώσεως και διατηρήσεως της από 08/5/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ για το θέμα ημερήσιας διάταξης περί μερικής επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE  ΕΛΛΑΔΑ 2016-2017 σχετικά με τις θέσεις 1-5.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Λαύριο χρωστάει κάτι στον πατέρα μου

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας, είχε τη δική του ξεχωριστή σημασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24