Την Πέμπτη 9 Αυγούστου η κλήρωση της νέας Super League

Στις 9 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League, αν υπογραφεί η προκήρυξη. Ημερομηνίες και για περίπτωση αναβολής όρισε η διοργανώτρια αρχή.

Η Super League ανακοίνωσε ότι επαναπρογραμμάτισε για την Πέμπτη 9 Αυγούστου την κλήρωση για το πρωτάθλημα της νέας περιόδου.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 13:00, εφόσον προκύψει συμφωνία για την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που προγραμματίστηκε μία ώρα νωρίτερα.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει τη Δευτέρα 13 του μήνα και αν ούτε και τότε υπάρξει απαρτία, την Πέμπτη 16 του μήνα.

Η κλήρωση ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, ωστόσο το διοικητικό συμβούλιο της Super League οδηγήθηκε στην αναβολή της συγκεκριμένης διαδικασίας από τη στιγμή που δεν υπογράφηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Αιτία οι επτά ομάδες (Παναθηναϊκός, Άρης, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης) που δεν έχουν τηλεοπτική στέγη, με συνέπεια να μη συμπληρώνεται το ποσοστο του 75% των συλλόγων που απαιτείται για την υπογραφή της προκήρυξης.

Η ανακοίνωση

"Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 9/8/2018 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ (ανδρών) και Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ19, Κ17, Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.

2. Διάφορα.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει τη μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα 13/08/2018) στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Αν και πάλι δεν υπάρχει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει τη μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα (Πέμπτη 16/08/2018) στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Επίσης, την Πέμπτη 9/8/2018 στις 13:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Έγκριση ετήσιου συνοπτικού προγράμματος αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.

2. Κλειδάριθμοι και λοιπά θέματα κλήρωσης.

3. Παροχή εξουσιοδοτήσεων για τον ορισμό αγώνων 1ης και 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

4. Διάφορα.

Mετά το πέρας των εργασιών του Διοικητικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019, στα γραφεία της Super League".

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Honor 8X είναι το smartphone που θα τιμήσει τα λεφτά του

Βρήκαμε το καινούριο μας κινητό σε ένα βασιλικό κάστρο της Πράγας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24