STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Την Κυριακή (14/1) στις 19:30 η αναμέτρηση Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όπως ορίζει το άρθρο 21 του ΚΑΠ η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Λεβαδειακό που διεκόπη στο 10ο λεπτό λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου θα διεξαχθεί την Κυριακή (14/1) με ώρα έναρξης στις 19:30

Την Κυριακή (14/1) στις 19:30 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό που διεκόπη το Σάββατο μετά από εννιά λεπτά αγώνα.

Αυτό ορίζει σαφέστατα ο ΚΑΠ στο άρθρο 21 με τίτλο μη τέλεση ή αναβολή αγώνα.

Σύμφωνα με το Άρθρο 21. παράγραφο α) Αγώνας που αναβάλλεται ή διακόπτεται, εξ αιτίας των καιρικών συνθηκών, διεξάγεται υποχρεωτικά την επόμενη ημέρα, στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα, χωρίς άλλη ειδοποίηση των ομάδων, οι οποίες υποχρεούνται να εμφανισθούν για τη διεξαγωγή ή συνέχιση του αγώνα, εξαιρουμένης της περιπτώσεων της παραγράφου 4 του άρθρου 10.

Φυσικά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι δυο ομάδες πρέπει να συνεχίσουν με τις ίδιες ενδεκάδες, εκτός και να υπάρξει κάποιο απρόοπτο ενώ η διεξαγωγή του αγώνα θα γίνει τη Κυριακή εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Την Κυριακή (14/1) στις 19:30 η αναμέτρηση Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός

ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ 9 ΛΕΠΤΑ ΑΓΩΝΑ

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και στα 9' λεπτά που παίχθηκε ποδόσφαιρο οι δυο ομάδες είχαν από μια καλή ευκαιρία καθώς στο 4' ο Σουμπίνιο μετά από λάθος γύρισμα του Κολοβέτσιο στην προσπάθεια του να απομακρύνει με κεφαλιά έβγαλε πάσα στον Σουμπίνιο ο οποίος εκτός περιοχής έκανε απευθείας το σουτ και έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βλαχοδήμου.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός απείλησε και αυτός για πρώτη φορά χάνοντας σπουδαία ευκαιρία. Ο Βιγιαφάνιες εκτέλεσε κόρνερ, ο Δώνης έκανε το πρώτο σουτ από το ύψος του πέναλτι και ο Μουνιέ από κοντά δεν έπιασε καλά το σουτ και ο Επασί μπλόκαρε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Λουντ, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Δώνης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Λεονάρντο, Ζοάο Φαβάρο, Αντιλεού, Μητρόπουλος, Ομπιόρα, Σουμπίνιο, Γιουσούφ, Γιακουμάκης, Μαρκόβσκι.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ