STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Την Δευτέρα (8/5) το Δ.Σ. της Super League για την επικύρωση της βαθμολογίας

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ορίστηκε από την Super League το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο θα πραγματοποιηθεί με κύριο θέμα την μερική επικύρωση της βαθμολογίας για τις θέσεις 1 έως 5 και την έναρξη των playoffs.

Για την Δευτέρα (8/5) στις 14:00 το μεσημέρι ορίστηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League με κυρίαρχο θέμα την μερική επικύρωση της βαθμολογίας και συγκεκριμένα για τις θέσεις 1 έως 5 προκειμένου να υπάρξει και ο ορισμός χρόνου έναρξης και κλήρωσης των playoffs. Δεν αποκλείεται το θέμα της επικύρβσης της βαθμολογίας να τεθεί προς ψηφοφορία στο συμβούλιο της Λίγκας ή ακόμη και να εγκριθεί η επικύρωσή της με "αστερίσκο" για τις - όποιες - εκκρεμείς υποθέσεις.

Αυτό θα είναι το κυρίαρχο θέμα του Συμβουλίου αλλά στην ημερήσια ατζέντα έχουν συμπεριληφθεί συνολικά έξι θέματα ανάμεσα και αυτό για την υπογραφή της σύμβασης της χορηγίας του πρωταθλήματος με τις εταιρείες συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη που είχε συμφωνηθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Η ανακοίνωση της Super League αναφέρει:

"Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 08/05/2017 στις 14:00θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1.Μερική Επικύρωση Βαθμολογίας Πρωταθλήματος θέσεων 1–5 (άρθρο 20 παρ.3 ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων), ορισμός χρόνου έναρξης, κλήρωση και ορισμός των Αγώνων Κατάταξης 2016-17.

2. Ορισμός χρόνου έναρξης νέου Πρωταθλήματος 2017-18.

3. Εισήγηση προς την Ε.Π.Ο. για την επιλογή ηλικιακής κατηγορίας & συμμετοχή στο UEFA Youth League.

4. Σύμβαση Χορηγίας με τις εταιρείες «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD» – «ΣΟΥΡΩΤΗ AE» – «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ AE».

5. NOVA – Συζήτηση και λήψη απόφασης για τηλεοπτικά δικαιώματα εξωτερικού.

6. Επιλογή τόπου (γηπέδου) και χρόνου τελέσεως Τελικού FINAL FOUR Κ17

7. Διάφορα".

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει από την Τετάρτη το πρωί πως το Δ.Σ. για την επικύρωση θα γίνει την επόμενη εβδομάδα καθώς και το τι ισχύει με τις δικαστικές αποφάσεις.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ