STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Την άλλη εβδομάδα το Δ.Σ. της Λίγκας για την επικύρωση της βαθμολογίας

Την άλλη εβδομάδα το Δ.Σ. της Λίγκας για την επικύρωση της βαθμολογίας

Την Παρασκευή (5/5) ήταν προγραμματισμένο το Δ.Σ. της Super league για την επικύρωση της βαθμολογίας, ωστόσο αυτό θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα. Το άρθρο 20 του ΚΑΠ βέβαια δεν υποχρεώνει τη Λίγκα να περιμένει.

Την προσεχή Παρασκευή (5/5) ήταν προγραμματισμένο το Δ.Σ. της Super league για την επικύρωση της βαθμολογίας, ωστόσο αυτό θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, ώστε να ξεκινήσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα τα playoffs του πρωταθλήματος.

Βέβαια, είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να μπλοκάρει την επικύρωση, όσο εκκρεμεί η υπόθεση του Ολυμπιακός - Πλατανιάς. Όμως, από την στιγμή που δεν έχει ασκηθεί δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, η Λίγκα βάσει του άρθρου 20 του ΚΑΠ δεν είναι υποχρεωμένη να περιμένει.

Αν βέβαια οι Θεσσαλονικείς έχουν την πλειοψηφία με το μέρος τους, τότε ίσως την επιτύχουν. Ο Παναθηναϊκός δεδομένα δεν θέλει να υπάρξει παράταση και θα ζητήσει επικύρωση της βαθμολογίας για να ξεκινήσουν τα playoffs, όπως φυσικά και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, επομένως αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το Δ.Σ. όποτε αυτό πραγματοποιηθεί.

Την Πέμπτη στις 16:00 έχουμε την εκδίκαση της έφεσης για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ στο Φάληρο τη Μ. Πέμπτη και την ίδια ώρα στην πειθαρχική της ΕΠΟ θα γίνει και η απολογία του Φρανσουά Μοντεστό για την επίθεση στον παρατηρητή του αγώνα με την Ένωση στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο, Κωνσταντίνο Βρακά. Επομένως, θα έχουν προκύψει οι αποφάσεις για τις δυο αυτές υποθέσεις όταν θα γίνει το Δ.Σ.

Η μόνη εκκρεμότητα θα είναι η υπόθεση με τον Πλατανιά, όμως όσο δεν ασκείται δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, μιας και εκείνος προτίθεται να περιμένει ακόμα αρκετό διάστημα μέχρι να προχωρήσει την διαδικασία, η βαθμολογία πρέπει να επικυρωθεί!

Τι αναφέρει το άρθρο 20 του ΚΑΠ, που αναφέρθηκε πιο πάνω; Ιδού...

Την άλλη εβδομάδα το Δ.Σ. της Λίγκας για την επικύρωση της βαθμολογίας
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ