STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Θλιβερό περιστατικό στο Ξάνθη - Άρης Κ15

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-15 / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-15 / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Ξάνθης, Θεόδωρος Σαββίδης, κλήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League για λεκτική επίθεση στον διαιτητή της αναμέτρησης Κ15 με τον Άρη.

Ξάνθη και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο ματς της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών της αντίστοιχης ηλικιακής κατηγορίας. Ωστόσο, ένας παράγοντας της ομάδας της Θράκης κατάφερε να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα, ακόμα και σε ματς Παίδων.

Ο τεχνικός διευθυντής της ακριτικής ομάδας, Θεόδωρος Σαββίδης εξύβρισε τον διαιτητή της αναμέτρησης με τους κίτρινους μετά το τέλος της για κόκκινη κάρτα που αντίκρισε παίκτης των γηπεδούχων.

Μάλιστα, στάθηκε ακόμη και στην εντοπιότητα του ρέφερι, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Δράμα. Την Τρίτη (19/3) κλήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League για τη συμπεριφορά του.

"Βάσει των αναφερομένων στο από 16/3/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 16/3/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. Θ. Σαββίδη στον αγώνα Ξάνθη-Άρης.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 3 παρ. 3 περ. γ’, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 10 παρ. 1 δ I΄ σε συνδ. με 11 παρ. 1, 2, 3 και 5, 15 παρ. 1 περ. γ’ , 19 του Π.Κ. της ΕΠΟ".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ