STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τηλεοπτικός μαραθώνιος για το εκρηκτικό ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός!

Τηλεοπτικός μαραθώνιος για το εκρηκτικό ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός!
INTIME SPORTS

Τα κανάλια Novasports, υποδέχονται το δεύτερο ντέρμπι της φετινής σεζόν, αυτό ανάμεσα στον ανατρεπτικό ΠΑΟΚ και τον ασταμάτητο Ολυμπιακό, στην πιο συναρπαστική Super League των τελευταίων ετών!

Τα αθλητικά κανάλια της Nova ετοιμάζουν ακόμη μία μεγάλη παραγωγή για την κάλυψη του ντέρμπι της Τούμπας, προκειμένου οι φίλοι του ποδοσφαίρου να παρακολουθήσουν από νωρίς το απόγευμα μέχρι και τα μεσάνυχτα τα πάντα γύρω από τον μεγάλο αγώνα . Δείτε τοmatchpromoτου αγώνα στο http://www.novasports.gr/paok-osfp .

Από τις 17:00 και μέχρι τα μεσάνυχτα η καρδιά των καναλιών Novasports θα χτυπά στους ρυθμούς της Τούμπας

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports από τις 17:00 θα μπουν στο κλίμα της αναμέτρησης με την εκπομπή « Παίζουμε Ελλάδα» με τις αφίξεις των δύο αποστολών και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων. Στις 20:30 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η μετάδοση του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός σε περιγραφή των Δημήτρη Κανελλάκη και Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη, Νίκου Γαβαλά, Γιώργου Αργυρόγλου και Ευγένιου Δαδαλιάρα. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Ο αγώνας θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, ενώ θα μεταδοθεί και σε μαγνητοσκόπηση το ίδιο βράδυ στις 24:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Επίσης, θα μεταδοθεί και ηχητικά από το Novasports.gr. Όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου, επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά κατά τη διάρκεια του αγώνα, μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag της αναμέτρησης #PAOKOLY.

Για την παραγωγή του ντέρμπι της Τούμπας θα εργαστούν περισσότερα από 40 άτομα, ενώ η κάλυψη θα γίνει συνολικά με 15 κάμερες. Μεταξύ των οποίων θα είναι 1 ultra high speed, 2 super slow motion, 2 crane cameras και ασύρματη steady cam. Μία πρώτη γεύση του καταιγισμού ντέρμπι που θα απολαύσουν οι συνδρομητές των καναλιών της Nova τον Οκτώβριο, με τις αναμετρήσεις, Ολυμπιακός - ΑΕΚ, Ηρακλής - ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ