STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τηλεδιάσκεψη Super League - ΠΣΑΠ το μεσημέρι για τη μείωση στο συμβόλαια

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το μεσημέρι της Δευτέρας θα γίνει η τηλεδιάσκεψη της Super League με τον ΠΣΑΠ, με αντικείμενο συζήτησης το ποσοστό μείωσης στα συμβόλαια λόγω κορονοϊού, με τις δύο πλευρές να αναζητούν τη "χρυσή τομή".

Οι ποδοσφαιριστές της Super League, μέσω του ΔΣ του ΠΣΑΠ, απάντησαν αρνητικά στην πρόταση για μείωση 25% στα συμβόλαιά τους, θεωρώντας πως είναι τεράστια και άδικη. Γι' αυτό το λόγο, ζήτησαν από τη Λίγκα να υπάρξει νέα τηλεδιάσκεψη προκειμένου να βρεθεί λύση στο ζήτημα που έχει προκύψει με την περικοπή στα συμβόλαια.

Μάλιστα, η τηλεδιάσκεψη μεταξύ των δύο πλευρών θα πραγματοποιηθεί σήμερα (11/05) περίπου στις 13:00. Τη Super League θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος της Λίγκας, Μηνάς Λυσσάνδρου, ο Μάκης Γκαγκάτσης του ΠΑΟΚ, ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης του Παναθηναϊκού και η Κάτια Κοξένογλου του Ατρομήτου, καθώς και ο νομικός σύμβουλος της Λίγκας, Γιάννης Οικονομάκης, ενώ το παρών θα δώσει και ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, κ. Πάρτσης.

Όπως αποκάλυψε το Sport24.gr από το Σάββατο (09/05), οι παίκτες αναμένεται να προτείνουν στη Λίγκα η κάθε ομάδα να διαπραγματευτεί ξεχωριστά το ποσοστό μείωσης των συμβολαίων με τους παίκτες της. Μ' αυτό τον τρόπο, είναι πιθανό να προκύψει πιο εύκολα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ των αρχηγών, έπεσε στο τραπέζι η πρόταση να ισχύσει το ποσοστό μείωσης 25% που πρότεινε η Λίγκα, αλλά μόνο για τους μήνες της πανδημίας (Μάρτιος-Ιούνιος). Ωστόσο, αρκετοί αρχηγοί εμφανίστηκαν αρνητικοί στη συγκεκριμένη πρόταση, η οποία και δεν προχώρησε τελικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Super League: Η αντιπρόταση του ΠΣΑΠ στη Λίγκα για τη μείωση στα συμβόλαια
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ