STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Θετικό τεστ για τη Λαμία, 1-0 τον Λεβαδειακό

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ( EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ( EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία με γκολ του Μπερτόλιο στο 63', επικράτησε με σκορ 1-0 του Λεβαδειακού σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΔΑΚ Λαμίας. Πολλές δοκιμές από Τεννέ και Μάντζιο.

Λαμία και Λεβαδειακός αναμετρήθηκαν σε φιλικό ματς στο ΔΑΚ Λαμίας το απόγευμα του Σαββάτου (11/8), όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 1-0 χάρη σε τέρμα του Μπερτόλιο στο 63'.

Ο Σαράνοφ είπε "όχι" στους φιλοξενούμενους δύο φορές στο πρώτο μέρος, στις προσπάθειες των Μαρκόφσκι (2') και Νανγκί (30'), ενώ η Λαμία απείλησε με τον Μπλάζιτς να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Μπάγιτς στο 32'.

Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός είχε την πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού με τον Γιακουμάκη στο 55', ενώ ο Ιωαννίδης δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 76'. Εκτός από το γκολ του Μπερτόλιο, η Λαμία είχε και δοκάρι με τον Αναστασιάδη στο 84' με την κεφαλιά του έμπειρου στόπερ να κοντράρει αρχικά στον Όμο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Σαράνοφ (77’ Κάτσικας), Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον (46’ Παπαργυρίου), Βασιλαντωνόπουλος (83’ Κωστίκας), Επστάιν (83’Λαμπρόπουλος), Μπλάζιτς (72’ Μπούντνικ), Δημούτσος (55’ Μπολούλης), Τσούκαλος (57’ Ρόμανικ), Μπερτόλιο (66’ Άντρονικ), Μπαράλες (46’ Καραγκούνης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μπάγιτς, Όμο, Νανγκίς, Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Σαβατογκό, Μητρόπουλος, Καραχάλιος, Ντιόγκο, Χατζηλάμπρος, Τσαμπούρης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Επασί, Σουμπίνιο, Βίντεκερ, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Βήχος.

Photo credits: eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ