STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Θετική εισήγηση για την άδεια του Παναθηναϊκού

Θετική εισήγηση για την άδεια του Παναθηναϊκού

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων, Γιώργος Δημητρίου, έκρινε επαρκή τα στοιχεία που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός και έκανε θετική εισήγηση για την αδειοδότηση του.

Το δικαίωμα να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις φαίνεται πως κερδίζει ξανά ο Παναθηναϊκού, αφού όλα δείχνουν ότι ο φάκελος που κατατέθηκε στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, θα εγκριθεί!

Με βάση τις πληροφορίες που έρχονται από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Γουδί, μετά την επίσημη εξέταση των στοιχείων που προσκόμισε η ΠΑΕ και τις διευκρινήσεις που παρείχαν ο γενικός διευθυντής, Αγησίλαος Τουμαζάτος και η νομική εκπρόσωπος, Αθηνά Μπαλωμένου, δόθηκε θετική εισήγηση!

Ο πρόεδρος του αρμόδιου οργάνου, Γιώργος Δημητρίου, έκρινε ότι ο φάκελος πληροί τα κριτήρια και επιτρέπει στον Παναθηναϊκό να αδειοδοτηθεί και συνεπώς, να πάρει μέρος στα play off και να παίξει στις διοργανώσεις της UEFA!

Η εισήγηση του αποτελεί πρόκριμα για την απόφαση της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων, αφού ο ίδιος θα ψηφίσει θετικά, ενώ κατά κανόνα τα άλλα 2 μέλη συμφωνούν με την πρόταση του και την υιοθετούν! Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί την Μεγάλη Πέμπτη.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι εφόσον δεν συμβεί κάποιο ακραίο σενάριο και ο Παναθηναϊκός κερδίσει την έξοδο του στην Ευρώπη, τότε ο φάκελος του θα εξεταστεί και από το Financial Control Panel της UEFA, διότι ακόμα βρίσκεται σε καθεστώς monitoring.

Μπαλωμένου: Καλή μέρα για τον Παναθηναϊκό

Εξερχόμενη από τα γραφεία της ΕΠΟ, η νομική εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Αθηνά Μπαλωμένου, τόνισε ότι οι προσπάθειες της διοίκησης για την εξυγίανση της ΠΑΕ, συνεχίζονται.

"Θεωρούμε ότι είναι μια καλή μέρα για τον Παναθηναϊκό. Η εισήγηση ήταν θετική. Είναι μια ημέρα στη διαδρομή μιας χρονιάς που μόνο θετικά μηνύματα μπορεί να αποτυπώσει για την ΠΑΕ τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε επιχειρησιακό. Δικαιώνονται οι προσπάθειες της διοίκησης και η συστηματική και οργανωμένη δουλειά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού όλη αυτή τη χρονιά στην οποία χαιρόμαστε γιατί διαψεύσαμε τις περσινές αρνητικές κρίσεις.

Στη φάση αυτής της αδειοδότησης θα ήθελα να πω ότι γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά τα οποία περιείχαν ανακρίβειες έως και διασπορά ψευδών ειδήσεων. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επέλεξε να συνεχίσει να εργάζεται, να μην διαψεύδει κάθε δημοσίευμα και να απαντήσει με τη σημερινή εισήγηση την οποία έλαβε.

Είναι μια ευκαιρία όμως να δώσουμε ένα γενικότερο μήνυμα ως Παναθηναϊκός σε όσους απ’ όπου κι αν προέρχονται και απ’ όπου κι αν δραστηριοποιούνται και πέρα από την αδειοδότηση, ότι ο Παναθηναϊκός είναι εδώ, είναι παρόν και αποτελεί πάντα ένα μεγάλο κλαμπ".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ