STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Θέλει να δει τους 4 "μεγάλους" ο Βασιλειάδης

Θέλει να δει τους 4 "μεγάλους" ο Βασιλειάδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Βασιλειάδης θέλει να δει έναν έναν τους ισχυρούς των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ της Super League και μετά να καθίσει στο ίδιο τραπέζι και με τους τέσσερις μαζί.

Η χθεσινή ανακοίνωση της ΕΠΟ, αλλά και οι δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, έκανε λόγο μεταξύ άλλων για συνάντηση με τους τέσσερις ισχυρούς άνδρες των μεγάλων ΠΑΕ της Super League και με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού.

Αυτό είναι κάτι που έχει στο μυαλό του και ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες έχει αναλάβει τα νέα του καθήκοντα και με το... καλημέρα ασχολείται αποκλειστικά με την "καυτή πατάτα" του ποδοσφαίρου.

Ο ίδιος θέλει να συναντήσει τους Big-4 του ελληνικού ποδοσφαίρου, πρώτα έναν έναν και μετά να τους βάλει μαζί στο ίδιο τραπέζι. Βέβαια, αντιλαμβάνεται ότι κάτι τέτοιο δεν είναι πολύ εύκολο να συμβεί, ενθυμούμενος τι συνέβη όταν το επιχείρησε ο προκάτοχός του, Σταύρος Κοντονής, με την συνάντηση να ακυρώνεται λίγες ώρες πριν πραγματοποιηθεί.

Σε πρώτη φάση βέβαια, οι τέσσερις μεγάλοι θα πρέπει να συναντηθούν με την FIFA και την UEFA που τους έχουν προσκαλέσει και εκεί δεν μπορούν να αρνηθούν, ούτε να παρευρεθούν δια... εκπροσώπων.

Όμως, στο μυαλό του νέου υφυπουργού είναι να γνωρίζει και ο ίδιος τους μεγαλοπαράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου και γιατί όχι να τους δει μαζί και στο ίδιο τραπέζι, συζητώντας για τα προβλήματα που υπάρχουν. Μένει να δούμε αν η σκέψη θα υλοποιηθεί...

Πάντως, είναι ξεκάθαρος πως αν συμβεί οτιδήποτε ξανά στο μέλλον, τότε μπαίνει μια και καλή "λουκέτο" στο πρωτάθλημα, με ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται για τις ομάδες και το ποδόσφαιρο. Στόχος βέβαια είναι να υπάρξει συνεννόηση και λύσεις, ώστε να αποφευχθεί αυτό το σενάριο.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αρνητικός ο Αλαφούζος για συνάντηση με Μαρινάκη
ΕΠΟ και Super League πληρώνουν για Μπίκα
ΕΠΟ: "Ειδική σύσκεψη FIFA και UEFA για την Ελλάδα"
Ξένους διαιτητές στη Super League πρότεινε ο υφυπουργός Αθλητισμού
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ