Τη Δευτέρα το ΔΣ της Super League, μετά η απόφαση του Βασιλειάδη

Τη Δευτέρα (26/03) θα πραγματοποιηθεί το έκτακτο ΔΣ της Super League, όπου θα συζητηθούν οι εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ στη συνέχεια θα γίνει γνωστή κι η απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη για την επανέναρξη ή μη του πρωταθλήματος.

Το έκτακτο ΔΣ της Super League, όπου θα συζητηθούν όλες οι εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (26/03) στις 14:00, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Σε περίπτωση που οι 15 απ' τις 16 ΠΑΕ ταχθούν τελικά υπέρ των προτάσεων του Γιώργου Βασιλειάδη, τότε ο υφυπουργός Αθλητισμού θα αποφασίσει την επανέναρξη του πρωταθλήματος, σε συνεννόηση πάντα με τη FIFA.

H ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 26/03/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Συζήτηση επί των προτάσεων του κ. Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος και των οικείων παρατηρήσεων Π.Α.Ε. – μελών του συνεταιρισμού.

2/ Καθορισμός του αγωνιστικού - τηλεοπτικού προγράμματος (ορισμός αγώνων) μέχρι τη λήξη του Πρωταθλήματος σε συνέχεια της αναβολής της 25ης αγωνιστικής .

3/ Πρόταση Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.

4/ Διάφορα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Με 15-1, πάμε για σέντρα

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Μπορείς να θυμηθείς όλους τους παίκτες του πρώτου Big Brother;

Σου δίνουμε 2 λεπτά για να βρεις το αυθεντικό καστ του απόλυτου ριάλιτι, το οποίο ετοιμάζει ιστορική επιστροφή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24