Τη Δευτέρα (17/07) συνάντηση Λίγκας-NOVA για τα τηλεοπτικά

Τη Δευτέρα (17/07) συνάντηση Λίγκας-NOVA για τα τηλεοπτικά

Κατά τη διάρκεια του ΔΣ της Super League, αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μία επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, η οποία θα συναντηθεί με τους ιθύνοντες της NOVA για το θέμα των τηλεοπτικών.

Πέρα απ' την κλήρωση του πρωταθλήματος, το σημερινό (13/07) ΔΣ της Super League είχε κι άλλα σημαντικά ζητήματα να συζητήσει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της νέας σεζόν παραμένει "ανοιχτή", αφού δεν έχει προκύψει, μέχρι στιγμής, συμφωνία μεταξύ της Λίγκας και της NOVA αναφορικά με το ποσό που θα λαμβάνει κάθε ομάδα.

Γι' αυτό το λόγο, στο ΔΣ αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μία επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, η οποία θα συναντηθεί με τους ιθύνοντες της NOVA για το θέμα των τηλεοπτικών την προσεχή Δευτέρα (17/07).

Στη συνέχεια, θα υπάρξει νέο ΔΣ την Τετάρτη (19/07), όπου θα συζητηθεί όλα όσα θα λάβουν χώρα στη συνάντηση των δύο πλευρών προκειμένου να βρεθεί λύση σ' αυτό το σημαντικό θέμα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Κατά τις σημερινές τους συνεδριάσεις, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, αποφάσισαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Ενεγράφησαν ομόφωνα οι ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και ΠΑΣ Λαμία 1964 ως μέλη της Super League.

2/ Εξελέγησαν ομόφωνα οι ορκωτοί ελεγκτές της εταιρείας ΣΟΛ για την οικονομική  χρήση 2016-2017.

3/ Ομόφωνα αποφασίστηκε επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΠΑΟΚ να πραγματοποιήσει συνάντηση με τη FORTHNET/NOVA.

4/ Εγκρίθηκε τροποποίηση συγκεκριμένων άρθρων του καταστατικού της Super League.

5/ Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι  Προκηρύξεις Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ20, Κ17, Κ15) Αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

6/ Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση και το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League θα συνεχιστούν την Τετάρτη 19/7/2017, με θέματα αντιστοίχως την Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018 και  θέματα συνεργασίας με τη FORTHNET/NOVA.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ

"Βόμβα" από τη Nova στη Super League

19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ

Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24