STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τη Δευτέρα (10/7) η απόφαση για την 16η ομάδα της Super League

Τη Δευτέρα (10/7) η απόφαση για την 16η ομάδα της Super League

Παράταση στην αγωνία για τους φίλους του Ηρακλή, του Άρη και του Λεβαδειακού για το τελευταίο εισιτήριο στη Super League. Την Δευτέρα (10/7) θα βγει η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Την προσεχή Δευτέρα (10/7) θα βγει η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αναφορικά με το τελευταίο εισιτήριο της Super League την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με την αγωνία να μεγαλώνει για Ηρακλή, Άρη και Λεβαδειακό.

Σήμερα (5/7), υπήρξαν διαφωνίες των μελών του Διαιτητικού της Ομοσπονδίας, με αποτέλεσμα να διακοπεί η διάσκεψη και ως εκ τούτου όλα είναι ανοιχτά. Αν και αρχικά ήταν να παρθεί η απόφαση εντός της ημέρας, αυτό θα γίνει σε πέντε ημέρες.

Θυμίζουμε πως ο Ηρακλής σώθηκε αγωνιστικά, όμως δεν έλαβε άδεια και γι' αυτό πάρθηκε απόφαση να υποβιβαστεί, ο Λεβαδειακός τερμάτισε προτελευταίος και διεκδικεί την θέση του Ηρακλή, ενώ ο Άρης τερμάτισε τρίτος στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League και θεωρεί ότι ο ίδιος θα πρέπει να ανέβει. Εν αναμονή της τελικής απόφασης...

"Κάτι σημαίνει η καθυστέρηση για την απόφαση"

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο νομικός, Λάκης Σημαιοφορίδης και αναφέρθηκε στην εκδίκαση της προσφυγής του Ηρακλή στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εκδίκαση στο Διαιτητικό: "Δεν κάνω εκτιμήσεις, ούτε μπορώ να πω αν γέρνουν οι ζυγαριές ή όχι. Ακολουθήθηκε μια διαδικασία από πλευράς δικαστών, αξιολογούνται τα υπομνήματα και οι ισχυρισμοί και εκδίδεται μια απόφαση. Θεωρώ ότι τα περισσότερα ζητήματα αναπτύχθηκαν γραπτά. Γραπτή είναι, κατά κύριο λόγο, η διαδικασία. Οι τοποθετήσεις ήταν σύντομες και αφορούσαν ζητήματα που προκύπτουν. Όπως για παράδειγμα αυτό που τέθηκε για το αν μπορεί να ανταποκριθεί ο Ηρακλής σε περίπτωση που παραμείνει στη Super League. Εκεί, εγώ είπα ότι δεν είναι αυτό το ζητούμενο και το κρινόμενο. Το κρινόμενο είναι αν ορθά τιμωρήθηκε ο Ηρακλής. Επιπλέον, το αν μια ομάδα μπορεί να επιβιώσει οικονομικά δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε τώρα. Είναι κάτι μελλοντικό και αβέβαιο. Ανέφερα, μάλιστα, το παράδειγμα του ΠΑΟΚ που ήταν πριν μερικά χρόνια στο χείλος του γκρεμού, όμως ήρθε ένας μεγάλος οικονομικός παράγοντας και, πλέον, δεν έχει κανένα πρόβλημα".

Για το ότι η απόφαση θα βγει τη Δευτέρα (10/07): "Κάτι σημαίνει αυτό από μόνο του. Υπάρχει προβληματισμός. Ο καθένας καταλαβαίνει πως σημαίνει κάτι".

Για την παρέμβαση του Άρη: "Δεν είναι το κυρίαρχο θέμα η παρέμβαση του Άρη. Είναι δευτερεύουσας σημασίας. Μάλιστα, από πλευράς Καρπετόπουλου ετέθη το θέμα προς τους ανθρώπους του Άρη και τους είπε πως ζητούν να πάρουν τη θέση του Ηρακλή, χωρίς να έχει αυτή τη στιγμή ο Άρης αδειοδότηση".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ