STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τέλος ο παρατηρητής του ντέρμπι λόγω... Δημητριάδη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Μάνταλος EUROKINISSI SPORTS

Σε διαθεσιμότητα από τη Super League τέθηκε ο παρατηρητής του ντέρμπι, Νίκος Πατμανίδης, λόγω... Βασίλη Δημητριάδη. Διαβάστε γιατί πήρε την απόφαση αυτή η διοργανώτρια, αλλά και την επίσημη ενημέρωσή της.

Ο Νίκος Πατμανίδης, παρατηρητής του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τη Super League. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι στην έκθεσή του δεν ανέφερε τίποτα για την είσοδο του Βασίλη Δημητριάδη στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το τέλος του αγώνα.

Αυτό, βέβαια, έγινε με την άδεια του διαιτητή Σταύρου Μάνταλου. Ο Πατμανίδης υπέβαλε συμπληρωματική έκθεση, αλλά η Super League ανακοίνωσε ότι τον θέτει σε διαθεσιμότητα.

Η ενημέρωση της διοργανώτριας: "Η Super League, σε συνέχεια άμεσης και επισταμένης έρευνας, διαπίστωσε ότι ο παρατηρητής του αγώνα ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ της 19ης Φεβρουαρίου 2017, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League, κ. Νίκος Πατμανίδης, εκτέλεσε πλημμελώς τα καθήκοντά του.

Ως εκ τούτου, η Super League βρίσκεται στη δυσάρεστη αλλά επιβεβλημένη θέση, για την προστασία του κύρους του Πρωταθλήματος, των ΠΑΕ-Μελών της και του θεσμού των Παρατηρητών, να θέσει τον κ. Πατμανίδη άμεσα σε διαθεσιμότητα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ