STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τελικός Κ15: Πήρε τον τίτλο στα πέναλτι ο Ολυμπιακός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-15 / ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-15 / ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Κ15 του Ολυμπιακού νίκησε 4-3 στα πέναλτι (0-0 η κανονική διάρκεια) την αντίστοιχη του Ατρομήτου στους Ζωσιμάδες και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για την τρέχουσα σεζόν. Τρίτο πρωτάθλημα για τους ερυθρόλευκους. (VIDEO)

Στα πέναλτι κρίθηκε ο τελικός πρωταθλήματος Κ15 της Super League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο, καθώς η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης που διεξήχθη στους Ζωσιμάδες στα Ιωάννινα δεν είχε γκολ (0-0).

Οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν τον τίτλο στη διαδικασία των πέναλτι, στην οποία επικράτησαν με 4-3. Οι δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στην κανονική διάρκεια του ματς με τη μεγαλύτερη ευκαιρία να ανήκει στον Ολυμπιακό.

Ο Αρσενίδης έκανε το σουτ εκμεταλλευόμενος λάθη στην άμυνα των Περιστεριωτών και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας που υπερασπίστηκε ο Σταυριανάκος. Στη διαδικασία των πέναλτι για τους ερυθρόλευκους ευστόχησαν οι Μαυρόπουλος, Φίλος, Μοίρας, Κωστούλας, ενώ την εκτέλεση του Ρούτσι απέκρουσε ο Σταυριανάκος.

Για τον Ατρόμητο ευστόχησαν οι Αλεξίου, Αγγελής και Γρίβας, ενώ την εκτέλεση του Αραπίτσα απέκρουσε ο Έξαρχος και εκείνη του Λέντζα σταμάτησε στο δοκάρι. Δείτε εδώ όλο το ματς:

ΟΙ ΑΡΧΙΚΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Σταυριανάκος, Σκλάβος, Αγγελής, Κορομηλάς, Αλεξίου, Κουμπάρος, Αμπαρτζίδης, Πιζάνιας, Μπέκος, Λέντζας, Τσαγγάρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έξαρχος, Νίνος, Χουρδάκης, Φίλος, Κωστούλας, Μαυρόπουλος, Σταράκης, Αρσενίδης, Αθανασίου, Βλέτσας, Μοίρας.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ