STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τελικά την Τρίτη (28/2) η κατάθεση του Σισέ

ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ / ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ - ΣΙΣΕ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
Σισέ EUROKINISSI SPORTS

Το αίτημα εξαίρεσης της εισαγγελέως από τους δικηγόρους του Τζιμπρίλ Σισέ απορρίφθηκε ως αβάσιμο. Την Τρίτη (28/2) η κατάθεση του Γάλλου στη δίκη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Διατάχθηκε βίαιη προσαγωγή σε Καλόπουλο, Αρετόπουλο και Σαραϊδάρη.

Μετά την αρχική αναβολή της δίκης Σισέ - Μαρινάκη λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, προέκυψε νέα διακοπή, καθώς οι δικηγόροι του Γάλλου ζήτησαν την εξαίρεση της εισαγγελέως.

Επικαλέστηκαν δημοσιεύματα ότι η συγκεκριμένη εισαγγελέας ήταν παρούσα στην έφοδο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στις 13 Ιουνίου 2016, συνοδευόμενη από αστυνομικούς, μεταξύ των οποίων ένας που είχε πάρει μετάθεση στη φρουρά του Βαγγέλη Μαρινάκη. Το προεδρείο διέκοψε για να εξετάσει το αίτημα, το οποίο μερικές ώρες μετά κρίθηκε ως αβάσιμο.

Όπως υποστήριξε η εισαγγελέας έδρας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, άσκησε κανονικά τα υπηρεσιακά της καθήκοντα. Ο δικηγόρος του Σισέ ανέφερε: "Υπήρχαν υπόνοιες ότι θα μεροληπτήσει υπέρ του κατηγορούμενου".

Από την πλευρά τους οι δικηγόροι του Βαγγέλη Μαρινάκη επεσήμαναν: "Δεν έγινε τίποτα περισσότερο απ΄την εφαρμογή του νόμου. Έγινε μήνυση και η εισαγγελέας υπηρεσίας άσκησε αυτόφωρο, όπως προέβλεπε ο νόμος".

Πλέον ο Σισέ θα καταθέσει την Τρίτη (28/2). Τότε θα συζητηθεί η δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής του Γάλλου, ενώ σημειώνεται ότι έχει διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή των Δημήτρη Καλόπουλου, Αλέξανδρου Αρετόπουλου και Δημήτρη Σαραϊδάρη, των διαιτητών εκείνου του ντέρμπι "αιωνίων".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ