Τελικά την Τρίτη (28/2) η κατάθεση του Σισέ

Σισέ

Το αίτημα εξαίρεσης της εισαγγελέως από τους δικηγόρους του Τζιμπρίλ Σισέ απορρίφθηκε ως αβάσιμο. Την Τρίτη (28/2) η κατάθεση του Γάλλου στη δίκη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Διατάχθηκε βίαιη προσαγωγή σε Καλόπουλο, Αρετόπουλο και Σαραϊδάρη.

Μετά την αρχική αναβολή της δίκης Σισέ - Μαρινάκη λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, προέκυψε νέα διακοπή, καθώς οι δικηγόροι του Γάλλου ζήτησαν την εξαίρεση της εισαγγελέως.

Επικαλέστηκαν δημοσιεύματα ότι η συγκεκριμένη εισαγγελέας ήταν παρούσα στην έφοδο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στις 13 Ιουνίου 2016, συνοδευόμενη από αστυνομικούς, μεταξύ των οποίων ένας που είχε πάρει μετάθεση στη φρουρά του Βαγγέλη Μαρινάκη. Το προεδρείο διέκοψε για να εξετάσει το αίτημα, το οποίο μερικές ώρες μετά κρίθηκε ως αβάσιμο.

Όπως υποστήριξε η εισαγγελέας έδρας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, άσκησε κανονικά τα υπηρεσιακά της καθήκοντα. Ο δικηγόρος του Σισέ ανέφερε: "Υπήρχαν υπόνοιες ότι θα μεροληπτήσει υπέρ του κατηγορούμενου".

Από την πλευρά τους οι δικηγόροι του Βαγγέλη Μαρινάκη επεσήμαναν: "Δεν έγινε τίποτα περισσότερο απ΄την εφαρμογή του νόμου. Έγινε μήνυση και η εισαγγελέας υπηρεσίας άσκησε αυτόφωρο, όπως προέβλεπε ο νόμος".

Πλέον ο Σισέ θα καταθέσει την Τρίτη (28/2). Τότε θα συζητηθεί η δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής του Γάλλου, ενώ σημειώνεται ότι έχει διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή των Δημήτρη Καλόπουλου, Αλέξανδρου Αρετόπουλου και Δημήτρη Σαραϊδάρη, των διαιτητών εκείνου του ντέρμπι "αιωνίων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο... ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ

Επανεκκίνηση και διακοπή στη δίκη Σισέ - Μαρινάκη

ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΕ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Τηλεφώνημα για βόμβα στη δίκη Σισέ - Μαρινάκη

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΓΑΛΛΟΣ

Στο δικαστήριο ο Σισέ για τη δίκη με τον Μαρινάκη

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΟΣΦΠ

Μοντεστό: "Ως φίλος, είπα στον Σισέ να σταματήσει"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

O Jason Momoa ξυρίστηκε και η γη σείστηκε

Ο Khal Drogo ξύρισε το μούσι που διατηρούσε από το 2012.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ