STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Τελειώνει" και η Super League

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
Super League EUROKINISSI SPORTS

Η FIFA και η UEFA ενημέρωσαν στις συναντήσεις που είχαν με τους εκπροσώπους των ομάδων στην Ελλάδα ότι σκέφτονται την "κατάργηση" της Super League και την δημιουργία μιας επιτροπής επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει στο απροχώρητο και η FIFA με την UEFA σκέφτονται να λάβουν δραστικά μέτρα. Τουλάχιστον αυτό άφησαν να εννοηθεί στις συναντήσεις που είχαν με τους εκπροσώπους των ομάδων στην Ελλάδα τις προηγούμενες μέρες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Live Sport οι ιθύνοντες της FIFA και της UEFA έχουν παρατηρήσει ότι η Super League έχει αποτύχει στους σκοπούς για τους οποίους δημιουργήθηκε.

Η εφημερίδα αναφέρει πως θα δημιουργηθεί μία Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου που θα επιλαμβάνεται όλων των σημαντικών θεμάτων της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας και θα κάνει τις σχετικές εισηγήσεις της στο ΔΣ της ΕΠΟ. Αυτή η επιτροπή πιθανότατα θα αντικαταστήσει την Super League.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Παναθηναϊκός είναι υπέρμαχος της επιτροπής και πρότεινε να συμμετέχουν σε αυτή εκπρόσωποι από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες και δυο από τις "μικρομεσαίες" αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Οι εισηγήσεις της επιτροπής θα πρέπει να είναι δεσμευτικές για το συμβούλιο και να μην γίνονται αποδεκτές μόνο αν καταψηφιστούν από τα τρία τέταρτα του Διοικητικού Συμβουλίου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ