STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Τα βλέπεις όλα κίτρινα"

"Τα βλέπεις όλα κίτρινα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ατάκα του Γιάννη Αναστασίου στον Μάνταλο στην διάρκεια του ματς με την ΑΕΚ και οι έντονες διαμαρτυρίες του πρώην - πλέον - προπονητή του Παναθηναϊκού προς τον 4ο διαιτητή του ντέρμπι στην Λεωφόρο και η απάντηση που πήρε.

Μπορεί η διαιτησία του Σταύρου Μάνταλου να μην απασχόλησε κανέναν μετά την λήξη του αγώνα στη Λεωφόρο, ο διεθνής ρέφερι να έχει πάρει, σύμφωνα με πληροφορίες, καλό βαθμό από τον παρατηρητή Μιχάλη Καλαθενό αλλά ο Γιάννης Αναστασίου στο φινάλε του ντέρμπι είχε παράπονα για την διαιτησία.

Ο πρώην πλέον, προπονητής των "πράσινων" διαμαρτυρήθηκε έντονα στην φυσούνα, κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια προς τον 4ο διαιτητή της αναμέτρησης Τάσο Παπαπέτρου, προκαλώντας την αντίδραση του συνήθη ήρεμου διεθνή (εδώ και λίγο καιρό) ρέφερι.

"Τον εκνευρισμό σας και τα νεύρα σας να μην τα βγάζετε σε μας τους διαιτητές. Δείτε τι γίνεται έξω" του είπε ο 30χρονος διαιτητής αναφερόμενος στα όσα είχαν προηγηθεί, τις έντονες αποδοκιμασίες δηλαδή από τους οπαδούς με το σφύριγμα της λήξης και η κουβέντα σταμάτησε κάπου εκεί.

Νωρίτερα, πάντως, ο ο Αρτινός προπονητής τα είχε βάλει και με τον ίδιο τον Σταύρο Μάνταλο στον οποίο ακούστηκε να λέει "τα βλέπεις όλα κίτρινα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ