STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα πέντε "κανόνια" του πρωταθλήματος Νέων

Τα πέντε "κανόνια" του πρωταθλήματος Νέων

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης του Παναθηναϊκού με 19 γκολ ήταν ο πρώτος σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα Νέων με τους Γιούση της ΑΕΚ και Γκαργκαλατζίδη του ΠΑΟΚ να ακολουθούν με 18. Το Sport24.gr σας παρουσιάζει την πρώτη πεντάδα των κορυφαίων σκόρερς.

Το πρωτάθλημα σε επίπεδο Νέων ολοκληρώθηκε για τη φετινή σεζόν με τον ΠΑΟΚ να κατακτά τον τίτλο μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον Παναθηναϊκό.

Οι Θεσσαλονικείς τερμάτισαν στην πρώτη θέση με 75 βαθμούς ενώ ο Παναθηναϊκός ήταν δεύτερος με 71 και ο Ολυμπιακός τερμάτισε στην τρίτη θέση με 69 πόντους.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΛΩΝ Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ

Μεγάλη μάχη όμως δόθηκε στην διάρκεια της σεζόν και για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ σε επίπεδο Νέων. Εκεί όπου τρεις ποδοσφαιριστές από τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ πάλεψαν μέχρι την τελευταία αγωνιστική για τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ στο πρωτάθλημα Νέων. Το Sport24.gr σας παρουσιάζει τους πέντε κορυφαίους σκόρερ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης του Παναθηναϊκού ήταν αυτός που κέρδισε τη μάχη καθώς σημείωσε δυο γκολ στο τελευταίο ματς κόντρα στον Πλατανιά και με 19 γκολ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα "κανόνια" σε επίπεδο νέων. Ο νεαρός εξτρέμ, γεννημένος στις 20 Οκτωβρίου 2000, αγωνίστηκε για πρώτη χρονιά φέτος στην Κ20 του τριφυλλιού και έπαιζε κυρίως ως εξτρέμ με τους πράσινους. Μάλιστα είναι και ο μικρότερος ηλικιακά στη σχετική λίστα.

ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΟΥΣΗΣ, ΓΚΑΡΓΚΑΛΑΤΖΙΔΗΣ

Στην δεύτερη θέση βρίσκονται δυο ποδοσφαιριστές, οι Χρήστος Γιούσης και Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ αντίστοιχα οι οποίοι πέτυχαν από 18 γκολ ο καθένας τους στη διάρκεια της σεζόν.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιούσης ο οποίος παίζει στην ΑΕΚ είναι γεννημένος στις 8 Φεβρουαρίου 1999 και αγωνίζεται κυρίως ως μεσοεπιθετικός ενώ φέτος είχε εντυπωσιάσει άπαντες με τη παρουσία του σε αγώνα Κυπέλλου με τους "κιτρινόμαυρους". Ο Γιούσης έχασε την ευκαιρία να βγει πρώτος σκόρερ καθώς δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Παναιτωλικό επειδή ήταν στην αποστολή για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης από την πλευρά του πέτυχε και αυτός ένα τέρμα τη Κυριακή στη νίκη επί του Λεβαδειακού με 4-2 και τη φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου και δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ ακόμη και να βρεθεί και αυτός στην κορυφή. Ο Γκαργκαλατζίδης που έχει γεννηθεί στις 12 Απριλίου 2000 αγωνίζεται και αυτός ως εξτρέμ ενώ μπορεί να παίξει και δεύτερος επιθετικός αλλά όχι ως το κλασικό "εννιάρι".

ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΝΕΟΙ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΝΕΟΙ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Αλέξανδρος Βοίλης του Ολυμπιακού. Ο σέντερ φορ των Πειραιωτών σταμάτησε στα 15 γκολ τη φετινή σεζόν. Ο Βοίλης που έχει γεννηθεί στις 26 Μαΐου 2000 βρέθηκε και αυτός για πρώτη φορά στην ομάδα Νέων των "ερυθρόλευκων" και είναι ένα κλασικό εννιάρι.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πέμπτος στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ σε επίπεδο Νέων είναι ο Γιάννης Βάρκας που επίσης παίζει στον Ολυμπιακό και πέτυχε 15 τέρματα. Μάλιστα είναι και ο μεγαλύτερος όλων έχοντας γεννηθεί στις 27/03/1998 και παίζει και αυτός ως κλασικό εννιάρι. Για αυτό άλλωστε και ο Ολυμπιακός έπαιζε φέτος με δυο καθαρόαιμους στράικερ.

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ Κ-20

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΚΟΛ ΟΜΑΔΑ
Δημήτρης Εμμανουηλίδης 19 Παναθηναϊκός
Χρήστος Γιούσης 18 ΑΕΚ
Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης 18 ΠΑΟΚ
Αλέξανδρος Βοϊλης 15 Ολυμπιακός
Γιάννης Βάρκας 15 Ολυμπιακός
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ