STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (3/3)

Τα νέα των ομάδων της Super League (3/3)
μπάλα Super League INTIME SPORTS

Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Μπαρτολίνι την Πέμπτη. Μεγάλο το πλήγμα για τον γηραιό. Πρόβλημα με Τζημόπουλο στον ΠΑΣ. Διαβάστε τα νέα των ομάδων της Super League.

Με προβλήματα συνεχίστηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει των αγώνων του τριημέρου 5-6-7/3 για την Super League. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είδε τον Τζημόπουλο να αντιμετωπίζει πρόβλημα, ενώ ο Ματζουράκης στον Πλατανιά συνεχίζει να μην υπολογίζει στους Γουνδουλάκη, Μενδρινό.

Διαβάστε αναλυτικά όλα τα θέματα των ομάδων της Super League.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε την Πέμπτη (3/3) ο Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι με σκοπό να απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις που ένοιωθε στους προσαγωγούς. Από εκεί και πέρα Λάζαρ, Στάμου και Κάσσος έκαναν κανονικά προπόνηση, όμως έχουν μείνει αρκετά πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες τους και θα χρειαστούν κάποιες μέρες για να μπουν σε αποστολή.

Ιντζόγλου και Καραγκούνης αναμένεται να μπουν κανονικά στην αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Πασάς συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στην τακτική έδωσε έμφαση στην προπόνηση της Πέμπτης ο Γιάννης Μαντζουράκης με τον έμπειρο τεχνικό να ζητάει συγκεκριμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του.

Το ευχάριστο για τον προπονητή της ομάδας του Αγρινίου είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο νέο πρόβλημα βλέποντας τον Αλεξίεβιτς και την Πέμπτη να προπονείται κανονικά.

Η προπόνηση μετά την προθέρμανση περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής και παιχνίδια τακτικής. Απουσίασε ο τραυματίας Παπάζογλου, ενώ ο Κουτρομάνος έκανε θεραπεία. Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις 11.30 το πρωί στο Emileon.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χωρίς τον Θέμη Τζημόπουλο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης στον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ο έμπειρος αμυντικός παραπονέθηκε για κάποιες ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να κάνει ατομικό πρόγραμμα ώστε να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση του. Το πιθανότερο μάλιστα είναι πως την Παρασκευή (4/3) θα είναι σε θέση να γυμναστεί κανονικά.

Το πρόγραμμα της προπόνησης την Πέμπτη περιλάμβανε υποομαδική αμυντική και επιθετική τακτική και αγωνιστικό δίτερμα με έμφαση στις στατικές φάσεις. Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό με μια προπόνηση την Παρασκευή.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χωρίς τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές αναμένεται να υποδεχθεί τον Πανιώνιο ο Πλατανιάς το Σάββατο το απόγευμα στις 17:15 στα Περιβόλια. Και αυτό γιατί ούτε την Πέμπτη οι Ράμος, Γουνδουλάκης και Μενδρινός μπήκαν στο πρόγραμμα της ομάδας αλλά γυμνάστηκαν μόνοι τους.

Αντίθετα όλοι οι υπόλοιποι πήραν μέρος στην προπόνηση όπου ο Γιώργος Παράσχος έδωσε έμφαση στις ασκήσεις κατοχής, έγιναν επίσης ασκήσεις που αφορούν στα τελειώματα των φάσεων, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα τακτικής.

Η προετοιμασία του Πλατανιά θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή το μεσημέρι, ενώ στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

ΞΑΝΘΗ

Ο στόχος της αύξησης του αήττητου σερί σε έξι παιχνίδια και η συγκομιδή και άλλων βαθμών αποτελεί μονόδρομο ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Καλλονή στην Ξάνθη. Οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου δούλεψαν σε φουλ ρυθμούς και την Τσικνοπέμπτη με πρωινή προπόνηση.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής, passing game και τελειώματα φάσεων, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χατζητερζόγλου Οκάν λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Πριν τις ασκήσεις της Πέμπτης υπήρξε μια ευχάριστη έκπληξη για την ομάδα καθώς επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της Ακριτικής ΠΑΕ το νηπιαγωγείο ΑΞΙΟΝ με τα μικρά παιδιά να παρακολουθούν ένα μέρος των ασκήσεων.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα προπόνησης των παικτών του Πανιώνιου την Πέμπτη. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έριξε το βάρος στην τακτική, μία μέρα πριν ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με τον Πλατανιά στην Κρήτη. Μοναδικά προβλήματα για τον Έλληνα τεχνικό οι τιμωρημένοι Παναγιώτης Κόρμπος και Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο πρώτος έχει συμπληρώσει κάρτες, ενώ ο δεύτερος αποβλήθηκε στο ματς με τον Λεβαδειακό.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τέσσερις απουσίες μέτρησε ο Γιάννης Χατζηνικολάου στην προπόνηση της Πέμπτης στον Πανθρακικό. Συγκεκριμένα απουσίαζαν από το πρόγραμμα οι Μελλίσης, Χρήστου που γυμνάστηκαν ατομικά αλλά και ο Τζάνης που συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης του. Ο τελευταίων απών ήταν ο Αθανασιάδης ο οποίος απουσίασε δικαιολογημένα καθώς παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

Η προπόνηση της Πέμπτης ξεκίνησε με ζέσταμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν, υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας, στην κυκλοφορία της μπάλας σε μικρούς χώρους και στην αμυντική και επιθετική τακτική.

Η προετοιμασία της ομάδας της Κομοτηνής για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ (03/03-17:15) θα συνεχιστεί την Παρασκευή το πρωί (11:30).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο Σταύρος Τζαναβάρας θα βρεθεί στο πλάι του Άκη Μάντζιου ως βοηθός προπονητή, με σκοπό να τον βοηθήσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Έλληνας τεχνικός έχει εμπειρία κυρίως από ομάδες της Γ Εθνικής. Από εκεί και πέρα Βερέμκο, Ντομοβτσίσκι και Καψάσκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θα γίνει αγώνας δρόμου για να προλάβουν τον αγώνα με την Βέροια.

ΒΕΡΟΙΑ

Ασκήσεις τακτικής και στημένες φάσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα προπόνησης των ποδοσφαιριστών της "Βασίλισσας" την Πέμπτη. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Μπατιόν ενώ οι Κόλα, Βεργώνης και Νάστος συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ