STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (26/2)

Τα νέα των ομάδων της Super League (26/2)
μπάλα Super League INTIME SPORTS

Με άμυνα ανάγκης ο Πλατανιάς απέναντι στην Καλλονή, στον Ηρακλή γύρισαν οι άρρωστοι, ενώ ο Γιάννης Μάτζουράκης ψάχνει τον αντικαταστάτη του Μουνιός. Τα νέα των ομάδων της Super League.

Πλησιάζουμε προς την 24η αγωνιστική και οι ομάδες φορτσάρουν για τις αναμετρήσεις του τριημέρου. Τα προβλήματα παρόλα δεν λείπουν με τον Πλατανιά να χάνει τους τρεις από τους τέσσερις βασικούς αμυντικούς του! Διαβάστε αναλυτικά τα τελευταία νέα των ομάδων.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Καλά τα νέα για τον Νίκο Παπαδόπουλο στην προπόνηση της Παρασκευής. Η γρίπη φαίνεται πως βρίσκεται σε φάση εξασθένησης, οπότε οι Τσιλιανίδης, Λουκίνας και Ζιαμπάρης μπήκαν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Ο Πασάς, βέβαια, ταλαιπωρείται ακόμα, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Στάμου και Λάζαρ.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Το τελευταίο της χαρτί παίζει το Σάββατο η Καλλονή απέναντι στον Πλατανιά στην Μυτιλήνη. Οι "σαρδέλες" βρίσκονται 13 πόντους πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στην παραμονή, οπότε οι όποιες ελπίδες υπάρχουν και είναι ελάχιστες, θα διατηρηθούν ή εξανεμισθούν με τον Πλατανιά.

Τα προβλήματα δεν λείπουν από τον Νίκο Καραγεωργίου, αφού εκτός έμειναν οι Μπουρούς, Χιντασέλι, Βαλιός, Καλτσάς, Γιουκαρής, Ούκα και Στρατηλάτης. Ειδικότερα η απώλεια του Νίκου Καλτσά είναι τεράστια. Διαβάστε την αποστολή ΕΔΩ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Η αποβολή του Μουνιός "πόνεσε" πολύ τον Γιάννη Μάτζουράκη. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν από τους κορυφαίους στα τελευταία παιχνίδια, καλύπτοντας με επιτυχία το κενό του Βιγιαφάνες ο οποίος συνεχίζει στον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κι άλλα προβλήματα για τον έμπειρο τεχνικό.

Εκτός αποστολή για το παιχνίδι με την Ξάνθη είναι οι: Κουτρομάνος, Αλεξίεβιτς, Βασιλείου και Παπουτσιγιαννόπουλος. Στα καλά νέα η επιστροφή των Ουάρντα και Μύγα. Δείτε την αποστολή ΕΔΩ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Η προπόνηση της Παρασκευής είχε και καλά νέα για τον Γιάννη Χατζηνικολάου. Ο Φρανσίσκο Χαβίτο ξεπέρασε την ίωση που τον ενοχλούσε και μπήκε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Τα προβλήματα δεν λείπουν, ωστόσο, αφού στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα δύσκολα θα αγωνιστούν οι: Λαδάκης, Μελίσσης και Τζάνης. Θυμίζουμε πως τιμωρημένος είναι ο Αλφρέδο Μεχία. Το Σάββατο ο Έλληνας τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς με τον "Αγιαξ".

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με μία προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιάννης Πετράκης όπως είναι γνωστό δεν έχει στη διάθεση του για το ματς με τον Πανθρακικό τον Γαρουφαλιά που είναι τιμωρημένος, ενώ ο Μιχάλης Μανιάς έχει επιστρέψει από την άδεια που έλαβε την Πέμπτη ( 25/2). Τέλος, ο Σταύρος Τσουκαλάς όσο περνούν οι μέρες, τόσο ανεβάσει στροφές και πλέον είναι έτοιμος για το βασικό σχήμα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Αρκετοί οι πονοκέφαλοι για τον Γιώργο Παράσχο που ουσιαστικά δεν έχει στη διάθεση του τους τρεις από τους τέσσερις βασικούς αμυντικούς του! Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, Μπανανά, Κουλιμπαλί, και Σελίν έμειναν εκτός αποστολής, ενώ σε αυτούς προσθέτεται και ο Κώστας Μενδρινός, ο οποίος υπέστη θλάση.

Πολλά τα προβλήματα λοιπόν με τον έμπειρο τεχνικό να κάνει αλχημείες ενόψει της Καλλονής στην Μυτιλήνη. Διαβάστε την αποστολή ΕΔΩ.

ΞΑΝΘΗ

Δεν υπάρχουν πολλά νέα για την Ξάνθη, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή από την Πέμπτη το απόγευμα. Εκτός βρίσκονται οι Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Τριάδης, Φάρκας και Ζαραδούκας με αποτέλεσμα τα προβλήματα στην άμυνα να είναι αρκετά. Δείτε αναλυτικά την αποστολή ΕΔΩ.

ΒΕΡΟΙΑ

Ο Ρομπέρτο Μπατιόν συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό. Από το συγκεκριμένο ματς εκτός είναι και ο Γιαννούλης (τιμωρημένος) όπως και οι Νάστος, Βεργώνης, Κόλα. Στα καλά νέα το γεγονός πως ο Μπαλάφας πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα, δείχνοντας πως άφησε πίσω του το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στη αρχή της σεζόν (ρήξη χιαστών)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ένα καλό και ένα κακό νέο έχει ο Πανιώνιος ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Στα θετικά η επιστροφή του Παναγιώτη Κόρμπου στη μεσαία γραμμή, ενώ στα αρνητικά η απουσία του Βαγγέλη οικονόμου από την άμυνα. Ουσιαστικά οι δυο παίκτες έχουν τιμωρίες από κάρτες και θα τις εκτίσουν... εναλλάξ. Από εκεί και πέρα στον Πανιώνιο υπάρχει δυσαρέσκεια για τον ορισμό του Δελφάκη στο παιχνίδι, αφού είναι μέλος της ΕΠΣ Αρκαδίας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι δεν υπολογίζεται από τον Άκη Μάντζιο για τον αγώνα της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο. Ο Γεωργιανός είναι τιμωρημένος, ενώ τραυματίες παραμένουν οι Μπεν και Ντομοβτσίσκι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε η προπόνηση του Ατρόμητου. Ο Τραϊανός Δέλλας είδε όλους τους παίκτες να βγάζουν το πρόγραμμα, πλην του Λε Ταλέκ ο οποίος έκανε αποφόρτιση. Ο Γάλλος άσος παρουσιάζεται κουρασμένος τις τελευταίες ημέρες, αφού μετά την αποχώρηση του Ναπολεόνι τραβάει όλο το κουπί στην επίθεση.

Τέλος αντιπροσωπία παικτών επισκέφτηκε 19ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου για να μοιράσει εισιτήρια του αγώνα της Δευτέρας με τον Ηρακλή.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ