STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (22/11)

Τα νέα των ομάδων της Super League (22/11)
ΠΑΣ, Παναιτωλικός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι ομάδες της Super League συνέχισαν την προετοιμασία τους για τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής. Διαβάστε τα αγωνιστικά τους νέα μετά τις προπονήσεις της Τρίτης (22/11).

Με τη 12η αγωνιστική αρχίζει εκ νέου η Super League το προσεχές Σαββατοκύριακο (26-27/11), μετά τη διακοπή της μιας εβδομάδας. Διαβάστε συγκεντρωτικά τα νέα των ομάδων, μετά τις προπονήσεις της Τρίτης (22/11).

ΑΕΛ

Σοβαρός τραυματισμός για το Νίκο Βαρέλα στην ΑΕΛ. Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο, σύμφωνα με τις εξετάσεις που έγιναν την Τρίτη (22/11). Η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου για τον χρόνο αποθεραπείας ανέρχεται σε 4-6 εβδομάδες.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Γκοντό και Κουρμπέλης δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με την ΑΕΛ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με την συμμετοχή των Δημήτρη και Νίκου Παπαδόπουλου αλλά και του Κατράνη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (22/11) το πρωί η προπόνηση των παικτών του Ατρόμητου στον Ασπρόπυργο. Έτσι, η μοναδική απουσία για τον προπονητή Γιώργο Κορακάκη είναι ο Ντιγκινί που συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα. Την Τετάρτη (23/11) το πρωί η προπόνηση θα γίνει στο δεύτερο γήπεδο του αθλητικού κέντρου, στο οποίο ολοκληρώθηκε η σπορά χειμερινής ποικιλίας και είναι έτοιμο προς χρήση.

ΒΕΡΟΙΑ

Ο Τόνι Κάλβο δεν υπολογίζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Πλην του Μπαρέττα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή συμμετείχαν την Τρίτη (22/11) στο κανονικό πρόγραμμα και υπολογίζονται από τον Σάββα Παντελίδη για το εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό.

ΚΕΡΚΥΡΑ

Μυϊκό τραυματισμό αντιμετωπίζει ο Ντιόγκο. Ο αριστερός μπακ της Κέρκυρας θα χρειαστεί μια εβδομάδα για να μπει στο κανονικό πρόγραμμα και δεν θα παίξει με τον Ολυμπιακό. Τιμωρημένος είναι ο Ζορμπάς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Εξ' αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Super League για τον Λεβαδειακό την Τετάρτη (23/11, 17.15), ο οποίος αντιμετωπίζει στους Ζωσιμάδες τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Σέρβος τεχνικός, Ράτκο Ντόστανιτς, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ομπιόρα, Μπελγκαζουανί και Σουμπίνιο. Πατήστε ΕΔΩ.

ΞΑΝΘΗ

Με τα γνωστά προβλήματα συνέχισε την προετοιμασία της το πρωινό της Τρίτης η Ξάνθη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε και σήμερα τους Καρίμ Σολτάνι και Αριστοτέλη Καρασαλίδη να μην συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα ενώ υπάρχουν και οι τιμωρίες λόγω καρτών των Ντάνι Νιέτο (θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό), Κασά Καμαρά (θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα).

Στο σημερινό πρόγραμμα, μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης υπήρξαν παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους με το τεχνικό επιτελείο να δίνει τις οδηγίες του στους ποδοσφαιριστές. Την Τετάρτη μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης η Xanthi FC θα παρακολουθήσει σεμινάριο επιμόρφωσης σε θέματα διαιτησίας στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου των αθλητικών της εγκαταστάσεων, το Le Chalet.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προθέρμανση, τελειώματα φάσεων και δίτερμα στο μισό γήπεδο, περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Μουνιός, Ροντρίγκες, Παπάζογλου. Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει στις 11.00 το πρωί στο Emileon.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και οι συνεργάτες του, είχαν καταρτίσει πρόγραμμα με ασκήσεις τακτικής, ενδυνάμωσης, ενώ προς το τέλος έγινε και προπονητικό δίτερμα. Νέα προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη στο στάδιο της Φυλής.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Την Τετάρτη (23/11, 17.15) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό στους Ζωσιμάδες. Με νίκη οι Ηπειρώτες θα βρεθούν μόνοι στη 2η θέση της Super League, στο +2 από τον Παναθηναϊκό. Ο Νόε Ακόστα επιστρέφει σε αποστολή, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Εκτός, αντίθετα, παρέμεινε ο Φόνσι Ναδάλες, ο οποίος είχε υποστεί θλάση στους οπίσθιους μηριαίους, ενώ δεν υπολογίζεται ούτε ο Μιχάλης Μπουκουβάλας. Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας είναι εξ' αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική. Δεν είχε πραγματοποιηθεί εξαιτίας του σεισμού στα Ιωάννινα. Περισσότερα ΕΔΩ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (19:30) με την ΑΕΚ. Ο Γιώργος Παράσχος είδε τον Μπανανά και τον Ηλιάδη να παίρνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους και διπλό 10 εναντίον 10 επίσης σε μικρό χώρο. Ο Γιακουμάκης προπονήθηκε σε πιο συντηρητικούς ρυθμούς και αύριο αναμένεται να μπει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Τέλος ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Βάντερσον.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο (26/11)

ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια (15.00)

Αστέρας - ΑΕΛ (17.15)

ΑΕΚ - Πλατανιάς (19/30)

Κυριακή (27/11)

Ολυμπιακός - Κέρκυρα (15.00)

Λεβαδειακός - Ηρακλής (17.15)

Παναιτωλικός - Ξάνθη (17.15)

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός (19.30)

Δευτέρα (28/11)

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος (19.30)

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ