STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (15/3)

Τα νέα των ομάδων της Super League (15/3)
Καλλονή, ΠΑΣ Γιάννινα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πρόβλημα και με Κέβιν στον Παναιτωλικό, χάνουν Λεβαδειακό και Ξάνθη οι Σκόνδρας και Μανιάς. Δεν πάει Τούμπα ο Αναστασιάδης της Καλλονής, χτύπησαν Λουκίνας και Τσότρας στον Ηρακλή.

Για τα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής προετοιμάζονται οι ομάδες της Super League. Οι περισσότεροι ξεκίνησαν την Τρίτη (15/3) την προετοιμασία τους για τους προσεχείς αγώνες που είναι προγραμματισμένοι για Σάββατο (19/3), Κυριακή (20/3) και Δευτέρα (21/3).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Διήμερο ρεπό έδωσε ο Τραϊανός Δέλλας στους παίκτες του μετά την επικράτηση επί του Αστέρα αφήνοντας τους ελεύθερους τόσο την Καθαρά Δευτέρα όσο και την Τρίτη με την προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου ενόψει Πανθρακικού να ξεκινάει την Τετάρτη.

Την Τρίτη (15/3) όμως η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών της ομάδας του Περιστερίου πέρασε από το αθλητικό κέντρο για να κάνει αποθεραπεία,spa και ατομικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη των γυμναστών Δημήτρη Μπουρουτζίκα και Σωτήρη Ρούσση.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Επέστρεψαν την Τρίτη (15/3) στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ. Το πρόγραμμα που είχε προετοιμάσει το προπονητικό επιτελείο περιλάμβανε αερόβια αγωνιστικά παιχνίδια τακτικής και τελειώματα φάσεων. Απόντες από την προπόνηση με σχετική άδεια οι Τσουκαλάς και Λίλα. Η ομάδα προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις του Παραλίμνιου Ψυχαγωγικού Πάρκου Ιωαννίνων λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση την Τετάρτη (16/3) στις 12:00. Οι Σκόνδρας και Μανιάς συμπλήρωσαν από τέσσερις κάρτες και θα εκτίσουν τις ποινές τους στα παιχνίδια με Λεβαδειακό και Ξάνθη αντίστοιχα.

ΞΑΝΘΗ

Με πρωινή προπόνηση συνέχισε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος η SKODA ΞΑΝΘΗ. Στα γήπεδα της ομάδας στις 10:00 συγκεντρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές μαζί με το τεχνικό επιτελείο ξεκινώντας τις ασκήσεις προθέρμανσης και στη συνέχεια δούλεψαν σε συγκεκριμένους τομείς της άμυνας και της επίθεσης. Για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Γουάλας και Λισγάρα.

Επίσκεψη στο 6ο Γυμνάσιο

Μετά το πέρας της προπόνησης αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της SKODA ΞΑΝΘΗ μαζί με τον team manager Γιώργο Κασναφέρη και το μέλος του τεχνικού επιτελείου Γιώργο Τσονάκα, επισκέφθηκε το 6ο Γυμνάσιο Ξάνθης. Εκεί ο Μανώλης Μπέρτος, ο Φερνάντο Γουάλας, ο Χρήστος Λισγάρας και ο Μανώλης Δεμένικος είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους μαθητές του σχολείου και να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους, ενώ παράλληλα κλήρωσαν προσκλήσεις για το Σαββατιάτικο αγώνα (15:00) και εμφανίσεις της SKODA ΞΑΝΘΗ. Στο τέλος υπέγραψαν και αυτόγραφα, χωρίς να χαλάσουν κανένα χατήρι για φωτογραφία.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Την Τρίτη (15/3) ξεκίνησε η προετοιμασία του Ηρακλή για το παιχνίδι του Σαββάτου στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε αποκατάσταση για τους βασικούς του αγώνα με Βέροια, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις κατοχής και παιχνίδια σε μικρούς χώρους. Λουκίνας και Τσότρας υπέστησαν κάκωση, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θα υποβληθούν σε μαγνητική.

ΚΑΛΛΟΝΗ

Οι Βαλιός, Χιντασέλι και Ελλακόπουλος έκαναν την Τρίτη (15/3) ατομικό όπως και ο Σάββας Τσαμπούρης για προληπτικούς λόγους. Για το ματς της 27ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών ο Ανέστης Αναστασιάδης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, μετά το σπουδαίο διπλό επί του Λεβαδειακού, ξεκίνησε η προετοιμασία του Πλατανιά για μια ακόμα εκτός έδρας αναμέτρηση, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Βέροια (19/3/2016, 17:15). Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, στο πρόγραμμα της Τρίτης (15/3) έριξε το βάρος στα παιχνίδια κατοχής, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα στο μισό γήπεδο 6 εναντίον 6. Οσοι παίκτες είχαν αγωνιστεί την περασμένη Κυριακή στην Λιβαδειά, ακολούθησαν μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.

ΒΕΡΟΙΑ

Με απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε την Τρίτη (15/3) η προετοιμασία της Βέροιας ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πλατανιά (19/03, 17:15). Το πρόγραμμα περιελάμβανε χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν εναντίον του Ήρακλη, ενώ για τους υπόλοιπους εκπαιδευτικά παιχνίδια 5vs5. Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκαν οι Λόπεθ και Μάνος, ενώ παράλληλα ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Μπατιόν και Όστοιτς. Τέλος, το πρόγραμμα αποκάταστασης τους συνέχισαν και οι Βεργώνης, Κόλα, Νάστος και Ετζενγκέλε.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:

Ένα ακόμη πρόβλημα προέκυψε για τον Γιάννη Μαντζουράκη μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ καθώς από την προπόνηση της Τρίτης (15/3) και το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με και χωρίς μπάλα περιλάμβανε απουσίασε και ο τραυματίας Κέβιν. Ο έμπειρος τεχνικός μετράει τέσσερις απουσίες καθώς πλην του Κέβιν θεραπεία έκανε ο Παπάζογλου ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουτρομάνος, Αλεξίεβιτς. Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει στις 11.30 το πρωί στο Emileon.

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής:

Σάββατο 19 Μαρτίου

Ξάνθη - Λεβαδειακός (15.00)

Βέροια - Πλατανιάς (17.15)

Παναθηναϊκός - Ηρακλής (19.30)

Κυριακή 20 Μαρτίου

Παναιτωλικός - ΑΕΚ (15.00)

ΠΑΟΚ - Καλλονή (17.15)

Πανθρακικός - Ατρόμητος (17.15)

Αστέρας - Ολυμπιακός (19.30)

Δευτέρα 21 Μαρτίου

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος (19.30)

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ