STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (10/3)

Τα νέα των ομάδων της Super League (10/3)
μπάλα Super League INTIME SPORTS

Πολλές επιστροφές τραυματιών και τιμωρημένων έχει αυτή η εβδομάδα για τις ομάδες της Super League. Δείτε όλα τα νέα των ομάδων για την Πέμπτη (10/3).

Ο Μιχάλης Μανιάς μπορεί να... τρόμαξε τους ανθρώπους του ΠΑΣ, όμως ο τραυματισμός του αποδείχθηκε επιπόλαιος και γι αυτό πήρε κανονικά μέρος την Πέμπτη στο πρόγραμμα. Επιστροφές για τον Ηρακλή, χαμόγελα για Δέλλα στον Ατρόμητο.

Δείτε όλα τα νέα αναλυτικά...

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ευχάριστα νέα για τον Τραϊανό Δέλλα από την προπόνηση της Πέμπτης (10/3) στον Ατρόμητο καθώς ο νεαρός τεχνικός είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα και να τίθενται στην διάθεση του ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο του Περιστερίου (15.00).

Η προπόνηση της Παρασκευής (11/3) θα γίνει στο αθλητικό κέντρο και αμέσως μετά αντιπροσωπεία των παικτών, αποτελούμενη από τους Κούρο, Γροντή και Γκορμπούνοφ θα επισκεφθούν το 11Λύκειο Περιστερίου, στο οποίο φοιτούν παίκτες από τα τμήματα υποδομών της ΠΑΕ, για να μοιράσουν εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα.

Τέλος ο Γκορμπούνοφ κλήθηκε για μια ακόμη φορά στην Εθνική Λευκορωσίας. Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τους φιλικούς αγώνες σε Αρμενία (25 Μαρτίου) και Μαυροβούνιο ( 29 Μαρτίου).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ένας ακόμη διεθνής από την ομάδα του Λεβαδειακού καθώς μετά τον Μαχαμάτ και ο Μπεν κλήθηκε στην Εθνική ομάδα των Κομορών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του θα δώσει δυο αγώνες με την Εθνική Μποτσουάνας στις 24 και στις 27 Μαρτίου, στο πλαίσιο των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (CAN) 2017.

Από εκεί και πέρα από την Τετάρτη ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής με τονΠλατανιά. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα). Η τιμή τους για τηΘύρα 1είναι10€, ενώ ταΜαθητικά(14-18 ετών) και ταΓυναικείακοστίζουν5€.

Επειδή απαιτείταιπερισσότερος χρόνοςγια την έκδοση ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου, η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ παρακαλεί τους φιλάθλους, προς αποφυγή συνωστισμού στα εκδοτήρια του γηπέδου, να προσέρχονταιΕΓΚΑΙΡΩΣστο γήπεδο ήνα προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα γραφεία της ομάδος. Όπως προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος, το εισιτήριο είναιΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ και ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ.Για την έκδοσή τουαπαιτείται από τους φιλάθλους να προσκομίζουν ταστοιχεία τους (Δελτίο Ταυτότητας ή Διαβατήριο) καιΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕτοναριθμό ΑΜΚΑτους.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Με ασκήσεις συναρμογής και παιχνίδια τακτικής και δίτερμα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού την Πεμπτη (10/3) στο Αγρίνιο. Ο Γιάννης Μαντζουράκης είδε και πάλι τους Κουτρομάνο, Αλεξίεβιτς να γυμνάζονται μόνοι τους και τον Παπάζογλου να κάνει θεραπεία.

Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις 11.30 το πρωί στο Emileon και εν συνεχεία ο έμπειρος τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Από τις επιστροφές σε φουλ ρυθμούς των Χρήστου και Μελίσση σημαδεύτηκε η προπόνηση της Πέμπτης στον Πανθρακικό ενόψει και της συνέχειας της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (14/03-19:30).

Το πρόγραμμα στο αθλητικό κέντρο ξεκίνησε με ζέσταμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια περιλάμβανε δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας σε μικρούς χώρους όπως επίσης και στην αμυντική και την επιθετική τακτική.

Τα προβλήματα για τον κ. Χατζηνικολάου έχουν να κάνουν με τον Τζάνη ο οποίος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης τους ενώ από την προπόνηση απουσίασε ο Κωνσταντίνος Ζδράβος, ο οποίος ταλαιπωρείται από γρίπη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Επιπόλαιος αποδείχθηκε τελικά ο τραυματισμός του Μιχάλη Μανιά και η αποχώρηση του από το πρόγραμμα του ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη καθώς ο νεαρός επιθετικός την Πέμπτη προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς.

Ο Μανιάς όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του πήραν μέρος στο πρόγραμμα που περιλάμβανε υποομαδική και ομαδική αμυντική και επιθετική τακτική, στατικές φάσεις και οικογενειακό δίτερμα.

Η τελευταία προγραμματισμένη προπόνηση πριν τον αγώνα με την Καλλονή έχει οριστεί για την Παρασκευή στις 17:15 και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Μυτιλήνη.

ΞΑΝΘΗ

Στην τελική της ευθεία μπήκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ ενόψει του αγώνα της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με τον Πανιώνιο. Στην πρωινή προπόνηση την Πέμπτης η ξανθιώτικη ομάδα συνέχισε να δουλεύει ρίχνοντας το βάρος της στις ασκήσεις τακτικής. Τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο δημιουργικό τομέα, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές έφεραν σε πέρας το σημερινό πρόγραμμα το οποίο μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής, passing game και τελειώματα φάσεων.

Ο Δήμος Μπαξεβανίδης συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα ενώ η τελευταία προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το πρωινό της Παρασκευής, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για την αναμέτρηση του εκτός έδρας Σαββατιάτικου αγώνα (15:00) με τον Πανιώνιο.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Τα προβλήματα αρχίζουν μειώνονται για τον Νίκο Παπαδόπουλο, αφού οι Κοστίν Λάζαρ και Γιάννης Πασάς ανέβασαν στροφές με αποτέλεσμα να έχουν πιθανότητες συμμετοχής στην αποστολή για το ματς με την Βέροια στο "Καυτανζόγελιο".

Μοναδικοί απόντες οι τιμωρημένοι Στυλιανίδης, Καρασαλίδης και ο Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι που υποβλήθηκε σε εγχείρηση πριν από λίγες ημέρες. Τέλος ο Λεοζίνιο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε και προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς της Πέμπτη (10/3).

ΚΑΛΛΟΝΗ

Ο Εμιλιάνο Ελλακόπουλλος θα χάσει δυο παιχνίδια με την Καλλονή, καθώς δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΠΑΟΚ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ευχάριστα μαντάτα για τον Γιώργο Παράσχο. Ο Φανούρης Γουνδουλάκης και ο Κώστας Μενδρινός πλέον είναι σε καλή κατάσταση και γι αυτό προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη. Το ίδιο ισχύει και για τον Ράμος που ανέβασε στροφές. Στην προπόνηση τώρα, ο έμπειρος τεχνικός έδωσε βάση στο πάσινγκ γκέιμ και τα τελειώματα των φάσεων, ενώ στο τέλος είχε οικογενειακό διπλό.

ΒΕΡΟΙΑ

Τα προβλήματα συνεχίστηκαν και την Πέμπτη στην Βέροια, αφού ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είδε τους Μπατιόν, Λόπεθ, Όστοϊτς, Βεγρώνη, Κόλα, Νάστο και Εντζεγκουέλε ακολούθησαν το δικό τους ατομικό πρόγραμμα και ουσιαστικά ο Έλληνας τεχνικός περιμένει πότε θα τους έχει στη διάθεση του.

Ο Γιουσούφ κλήθηκε στην εθνική ομάδα των Κομόρν και θα λείψει για το διάστημα 24/3-27/3, καθώς η ομάδα του δίνει προκριματικά για το Κόπα Άφρικα 2017.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Σάββατο 12 Μαρτίου

Πανιώνιος - Ξάνθη (15.00)

Καλλονή - ΠΑΣ Γιάννινα (17.15)

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ (19.30)

Κυριακή 13 Μαρτίου

Ατρόμητος - Αστέρας (15.00)

Ηρακλής - Βέροια (17.15)

Λεβαδειακός - Πλατανιάς (17.15)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 19.30

Δευτέρα 14 Μαρτίου

ΑΕΚ - Πανθρακικός (19.30)

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ