STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου
Οικονόμου Ροντρίγκες INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου για το πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Τρία παιχνίδια το Σάββατο και τρία διπλά! Ο Ηρακλής νίκησε με 2-1 τον Αστέρα στην Τρίπολης, ενώ ο Πλατανιάς κέρδισε με 2-0 την Ξάνθη στα Πηγάδια. Τέλος ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-3 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή.

Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 τον Πανιώνιο στην Τούμπα, ο Λεβαδειακός έφυγε με διπλό από τα Γιάννενα, ενώ η ΑΕΚ πέρασε εύκολο απόγευμα στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Καλλονή. Τέλος ο Παναθηναϊκός έφυγε με νίκη από την Βέροια.

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 2-1

Ο Γιώργος Τζαβέλλας με γκολ στο 79΄κόντρα στην παλιά του ομάδα, γλίτωσε τον ΠΑΟΚ από νέα γκέλα στην Τούμπα και ανακούφισε τον Τούνορ. Ο Μακ άνοιξε το σκορ στο 11΄, ισοφάρισε ο Οικονόμου με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ.

ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 0-1

Ο Μιχάλης Μανιάς τα έχανε για τον ΠΑΣ, ο Χρήστος Μίνγκας όμως ήταν εύστοχος και χάρισε τη νίκη με 1-0 στον Λεβαδειακό απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων.

ΑΕΚ - ΑΕΛ Καλλονής 3-0

Με ένα σχήμα με δυο επιθετικούς για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ κέρδισε 3-0 την Καλλονή και έχασε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Βέροια - Παναθηναϊκός 0-1

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο με τους πράσινους να επικρατούν 1-0 εκτός έδρας της Βέροιας.

Αστέρας Τρίπολης - Ηρακλής 1-2

Ο Ηρακλής νίκησε 2-1 τον Αστέρα στην Τρίπολη κάνοντας εκπληκτική ανατροπή και συνέχισε την παράδοση που τον θέλει να μη χάνει ποτέ από τους Αρκάδες στη Super League.

Ξάνθη - Πλατανιάς 0-2

Ο Πλατανιάς έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και νίκησε 2-0 στα Πηγάδια την Ξάνθη, η οποία εμφάνισε σημάδια "διαλυμένης" ομάδας. Μιλούνοβιτς και Ανγκούλο τα γκολ των Κρητικών. Αποδοκίμασαν τους ακρίτες οι λιγοστοί τους οπαδοί.

Πανθρακικός - Ολυμπιακός 3-4

Σε ένα χορταστικό ματς με 7 συνολικά τέρματα, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την Κομοτηνή επικρατώντας με σκορ 4-3 του Πανθρακικού, τέσσερις μέρες πριν την αναμέτρηση με την Άρσεναλ. Μετά το 1-4 οι "ερυθρόλευκοι" χαλάρωσαν και λίγο έλειψε να ισοφαριστούν στο τέλος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ