STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου
Γκάρι Ροντρίγκες INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου για το πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Τρία παιχνίδια το Σάββατο για την 8η αγωνιστική. Καλλονή και Λεβαδειακός έμειναν στο 0-0 στην Μυτιλήνη, ενώ το απόγευμα ο Πλατανιάς πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα του Παναιτωλικού. Τέλος το ματς της ΑΕΚ με τον Ηρακλή βρήκε νικήτρια την Ένωση με 5-1 στο ΟΑΚΑ.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός αν και δυσκολεύτηκε πήρε διπλό στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου. Το απόγευμα ο Αστέρας νίκησε τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και η Βέροια στην Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο. Στην Κομοτηνή Πανθρακικός και Ξάνθη έμειναν στο 0-0. Τέλος ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε με 3-1 επί του Παναθηναϊκού στην Θεσσαλονίκη.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 3-1

Ο ΠΑΟΚ "σκόρπισε" την άμυνα του Παναθηναϊκού με την τρομερή ταχύτητα των Ροντρίγκες, Ζάιρο και Μακ, πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και πήρε το ντέρμπι με σκορ 3-1.

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας 1-2

Ο Αστέρας έδειξε χαρακτήρα στους "Ζωσιμάδες" και με δυο γκολ του Γιάννου νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα, κάνοντας μάλιστα ανατροπή. Από "δώρο" του Μπαντή το τέρμα του Μανιά, αλλά στην συνέχεια έκανε τρεις καλές επεμβάσεις.

Πανιώνιος - Βέροια 0-1

Απίθανη εξέλιξη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Με μία τελική η Βέροια νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο, με τέρμα του Ναζλίδη στο 93'. Η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Στις 9/11/14 η τελευταία εντός έδρας ήττα των "κυανέρυθρων".

Πανθρακικός - Ξάνθη 0-0

Λίγες αλλά σημαντικές φάσεις είχε το ντέρμπι της Θράκης ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ξάνθη, όμως η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα κι έτσι οι δυο ομάδες πήραν από ένα βαθμό. Καταπληκτικό ματς ο Τσέναμο.

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-2

Με τον Μποτία να σκοράρει δις (59', 63') και τον Ρομπέρτο να έχει ισάριθμες σωτήριες επεμβάσεις, ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 2-1 και έκανε το "8 στα 8" στο πρωτάθλημα.

ΑΕΛ Καλλονής - Λεβαδειακός 0-0

Καλλονή και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στον κάκιστο, λόγω βροχής, αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου της Μυτιλήνης για την 8η αγωνιστική της Super League.

Παναιτωλικός - Πλατανιάς 1-2

Με γκολ του Κουλιμπαλί στο 82ο λεπτό μετά από τραγικό λάθος του γκολκίπερ Κυριακίδη, ο Πλατανιάς επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και πανηγύρισε μία πολύ σπουδαία νίκη στη μάχη του για παραμονή.

ΑΕΚ - Ηρακλής 5-1

Η ΑΕΚ με τον Στέλιο Μανωλά στον πάγκο, συνέτριψε με 5-1 τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ με τους Βάργκας (δις), Αραβίδη, Μπαρμπόζα και Μπουονανότε να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ