STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 7ης αγωνιστικής στην Super League

Τα γκολ της 7ης αγωνιστικής στην Super League
INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο και τα 27 γκολ αλλά και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής της Super League. Η τεσσάρα του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, το εντυπωσιακό 3-3 στο Καυτανζόγλειο και η επικράτηση του Παναθηναϊκού επί τους ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Πλατανιάς διέλυσε με 4-0 τον Πανθρακικό στην Κρήτη και πήρε το ντέρμπι των ουραγών. Λίγο αργότερα ο Πανιώνιος κέρδισε εύκολα με 2-0 την Καλλονή και παραμένει σε τροχιά Ευρώπης. Η σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ βρήκε νικητές τους ερυθρόλευκους με 4-0.

Την Κυριακή ο Ατρόμητος μετά από τέσσερις σερί ήττες κέρδισε την Βέροια στην Ημαθία. Λίγο αργότερα Λεβαδειακός και Παναιτωλικός έμειναν στο 2-2, ενώ στο "Χ" έληξε και η αναμέτρηση του Αστέρα με την Ξάνθη. Στο "Καυτανζόγλειο" Ηρακλής και ΠΑΟΚ έμειναν στο 3-3. Η 7η αγωνιστική έκλεισε με την επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1.

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Ο Παναθηναϊκός για τέταρτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια επικράτησε με το ίδιο σκορ, 3-1, του ΠΑΣ Γιάννινα και έφτασε τις έξι νίκες σε επτά παιχνίδια. Οι πράσινοι είχαν τρεις διαφορετικούς σκόρερ με τους Καρέλη, Πέτριτς και Αμπέντ να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα ενώ για την ομάδα των Ιωαννίνων είχε μειώσει ο Τσάβες.

Ηρακλής - ΠΑΟΚ 3-3

Απίστευτη εξέλιξη είχε το ντέρμπι του Καυτανζογλείου με τον Ηρακλή να διατηρεί το αήττητο 18 χρόνων μετά από ένα μοναδικό φινάλε. Στο 90΄ ο Περνίς έπιασε πέναλτι του Μπερμπάτοφ για το 4-2 και δύο λεπτά μετά ο Μπαρτολίνι έκανε το 3-3.

Λεβαδειακός - Παναιτωλικός 2-2

Ο Λεβαδειακός βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο εικοσάλεπτο του αγώνα με τον Παναιτωλικό αλλά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια και να ψάξει τη νίκη που τελικά δεν ήρθε αν και αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω από το 68' της αναμέτρησης.

Αστέρας - Ξάνθη 1-1

Ο Αστέρας αναδείχθηκε ισόπαλος, 1-1 στην Τρίπολη, με τη Ξάνθη για την 7η αγωνιστική της Super League. Ωραία γκολ από Βασίλη Σκούρτη και Ντάνι Νιέτο.

Βέροια - Ατρόμητος 0-1

Ο Ατρόμητος έβαλε τέλος στο σερί των 4 ηττών στο πρωτάθλημα, καθώς με γκολ του Λε Ταλέκ στο 46' νίκησε εκτός έδρας την Βέροια με 1-0 για την 7η αγωνιστική της Super League.

Πλατανιάς - Πανθρακικός 4-0

Ο Πλατανιάς πήρε εύκολη νίκη με 4-0 επί του Πανθρακικού και μαζί βαθιά βαθμολογική ανάσα. Φανταστικό γκολ ο Μιλούνοβιτς στο 60ο λεπτό. Παραδόθηκαν εύκολα οι φιλοξενούμενοι.

Πανιώνιος - ΑΕΛ Καλλονής 2-0

Ο Πανιώνιος κέρδισε με 2-0 την Καλλονή και παραμένει αήττητος για 18 σερί αναμετρήσεις στην Νέα Σμύρνη σε όλες τις διοργανώσεις!

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 4-0

Η ΑΕΚ αποφάσισε να "ξεμυτήσει" έδωσε χώρους και ο Ολυμπιακός την τιμώρησε με ένα 4-0 στην 7η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα. Κορυφαίος ο Ιντέγε δυο γκολ ο Φουρτούνης σε δεκαπέντε λεπτά!

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ