STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου
Μήτρογλου INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου για το πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.

Τρία παιχνίδια είχε το Σάββατο η 11η αγωνιστική της Superleague. Το μεσημέρι η Καλλονή τσίμπησε βαθμό στην Βέροια με το ματς να λήγει 1-1. Στην Κρήτη ο Πλατανιάς νίκησε εύκολα με 3-0 τον Πανιώνιο. Τέλος ο Αστέρας διέλυσε με 3-0 τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη.

Την Κυριακή ο Παναιτωλικός έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΣ, ενώ "Χ" ήρθε και ο Πανθρακικός με τον Ατρόμητο. Ματσάρα στην Κρήτη ανάμεσα σε ΟΦΗ και Κέρκυρα, ενώ ο Παναθηναίκός διέλυσε με 5-0 τον Εργοτέλη.

Βέροια - Καλλονή 1-1

Η αναμέτρηση στην Ημαθία ανάμεσα στη Βέροια και στην Καλλονή ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1). Οι γηπεδούχοι, που είχαν δύο δοκάρια, άνοιξαν το σκορ με τον Καλτσά (8'), αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Χουάνμα (16').

Πλατανιάς-Πανιώνιος 3-0

Ο Πλατανιάς κυριάρχησε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και πήρε την άνετη νίκη με 3-0 χάρη σε δυο γκολ του Μιλούνοβιτς. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι που είχαν και δυο δοκάρια.

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 3-0

Ο Αστέρας Τρίπολης παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε τρία γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ και πήρε μία σπουδαία νίκη με 3-0. Δύο γκολ ο Γιαννιώτας, παράπονα για τη διαιτησία ο δικέφαλος.

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Ο Βελλίδης και η δυστοκία του Παναιτωλικού κράτησαν το μηδέν στο πρώτο μέρος στο Αγρίνιο, καλύτερη η εικόνα του ΠΑΣ στο δεύτερο, έμεινε το 0-0 μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Παναθηναϊκός - Εργοτέλης 5-0

Με ένα καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο όπου πέτυχε πέντε γκολ ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Εργοτέλη 5-0 παίζοντας καταπληκτικά για 45λεπτά ενώ έκανε συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο μέρος.

ΟΦΗ - Κέρκυρα 3-2

Ματσάρα στην Κρήτη. Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ, ισοφαρίστηκε, βρέθηκε να χάνει, ισοφάρισε και στο τέλος κέρδισε με 3-2! Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η Κέρκυρα.

Πανθρακικός - Ατρόμητος 1-1

Η αναμέτρηση στην Κομοτηνή ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ατρόμητο δεν ανέδειξε νικητή (1-1). Άνοιξε το σκορ με τραβηγμένο πέναλτι ο Ίγκορ (41'), ισοφάρισε στο 58' ο Παπάζογλου.

Ξάνθη - Ολυμπιακός 1-3

Στο ντεμπούτο του Βίτορ Περέιρα, ο Ολυμπιακός έσπασε το εντός έδρας αήττητο της Ξάνθης και πάτησε για πρώτη φορά μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας με το τέλος του πρώτου γύρου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ