STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου
Μάντζιος Μπανούσης INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα ματς του Σαββατοκύριακου για το πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Superleague.

Τρία παιχνίδια είχαμε το Σάββατο για την 13η αγωνιστική. Η Βέροια επέστρεψε στις νίκες, αφού κέρδισε με 2-0 τον Πλατανιά και έφτασε τους 21 βαθμούς. Κέρκυρα και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 με τους Φαίακες να παίρνουν μία μικρή ανάσα.

Τέλος στο "Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με 2-2 έχοντας ως αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ έχασε από την Ξάνθη. Η Νίκη Βόλου πήρε σημαντική νίκη εντός επί της Καλλονής, ο Λεβαδειακός συνέχισε το σερί του, ενώ ο Παναιτωλικός αγχώθηκε, αλλά κέρδισε τον Πανιώνιο.

Τέλος Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός έμειναν στο 1-1.

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 1-1

Ισόπαλη με 1-1 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναθηναϊκό με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι και να τους αδικεί το τελικό σκορ χάνοντας σωρεία ευκαιριών. Σωτήρας για τους πράσινους ο Στιλ.

Παναιτωλικός - Πανιώνιος 2-1

Την τέταρτη φετινή του νίκη πανηγύρισε ο Παναιτωλικός, ο οποίος επιβλήθηκε 2-1 του Πανιωνίου. Σκόρερ οι Κάπελ και Μαλεζάς για τους Αγρινιώτες, μείωσε ο Γιάννου, χάθηκαν τρία πέναλτι.

ΟΦΗ - Λεβαδειακός 0-2

Ο Λεβαδειακός πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του, κερδίζοντας με 2-0 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Έξι ματς δίχως να δεχθούν γκολ συμπλήρωσαν οι Βοιωτοί.

Νίκη Βόλου - ΑΕΛ Καλλονής 2-0

Με τον Σκουρτάι να "χτυπάει" δις (46', 77'), η Νίκη Βόλου πήρε μια νίκη - βάλσαμο (2-0) κόντρα στην Καλλονή και ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην προσπάθεια της για παραμονή στην Super League.

Ξάνθη - ΠΑΟΚ 4-2

Ο ΠΑΟΚ έμεινε από δυνάμεις, ενώ εκτέθηκε και η αργή άμυνα του και «πνίγηκε» στα Πηγάδια με αποτέλεσμα να μην φτάσει στο +7 από τον Ολυμπιακό . Σούπερ Καπετάνος με δύο γκολ.

Βέροια - Πλατανιάς 2-0

Η Βέροια νίκησε 2-0 τον Πλατανιά στην Ημαθία και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Μπαλάφας (9') και Κάμπορα (60') τα γκολ των ''κυανέρυθρων''. Δοκάρια με Μιλούνοβιτς (58') και Γιακουμάκη (78') για τους Χανιώτες.

Κέρκυρα - Ατρόμητος 1-1

Ο Ατρόμητος με τη κεφαλιά του Λαζαρίδη στις καθυστερήσεις, ισοφάρισε εκείνο του Κόντου για την Κέρκυρα στο τελικό 1-1 μεταξύ των δύο ομάδων, για την 13η αγωνιστική της Super League.

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

Ο ΠΑΣ με παλικαρίσια εμφάνιση στο Φάληρο απέσπασε ισοπαλία από τον Ολυμπιακό, καθώς ο Γιάκος στο 88ο λεπτό έγραψε το τελικό 2-2 στην αναμέτρηση. Απογοήτευση και αποδοκιμασίες στο τέλος από τους φίλους των Πειραιωτών.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ