STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της Τετάρτης

Τα γκολ της Τετάρτης
INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια της Τετάρτης για την 15η αγωνιστική της Superleague.

Επτά ματς την Τετάρτη για την 15η αγωνιστική. Κέρκυρα, Ατρόμητος και Βέροια επέστρεψαν στις νίκες, ενώ Πανθρακικός και ΟΦΗ δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις έδρας τους. Από εκεί και πέρα ο Παναιτωλικός συνέχισε την ανοδική του πορεία στο Αγρίνιο.

Τέλος ο Ολυμπιακός αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, νίκησε με 2-0 τον Πανιώνιο στο "Καραϊσκάκης".

Κέρκυρα - Εργοτέλης 3-1

Στο ημίχρονο η Κέρκυρα έχανε 1-0 από τον Εργοτέλη, αλλά με τρία τέρματα στο δεύτερο μέρος πήρε τη νίκη στην αναμέτρηση του Ιονίου νησιού. Καθίζηση υπέστησαν οι Ηρακλειώτες, που παραμένουν στην ουρά.

Πανθρακικός - Αστέρας Τρίπολης 1-1

Πανθρακικός και Αστέρας κόλλησαν στο 1-1 στη... λασπομαχία της Κομοτηνής. Καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι Αρκάδες, απάντησαν με τον Γκοϊάν (31') στο γκολ του Τζάνη (8'). Τεράστια ευκαιρία ο Χασομέρης στις καθυστερήσεις (video).

ΟΦΗ - Καλλονή 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση του ΟΦΗ με την Καλλονή στο Ηράκλειο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι που εκτέλεσε ο Χουάνμα (70'), ενώ για τους Κρητικούς ισοφάρισε στο 72' ο Μακρής με κεφαλιά.

Βέροια-Νίκη Βόλου 2-0

Η Βέροια διατήρησε απόρθητη την έδρας της για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι επικρατώντας και της Νίκης Βόλου με 2-0 και παρέμεινε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος μειώνοντας μάλιστα στον ένα βαθμό την απόσταση από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ατρόμητος - Λεβαδειακός 1-0

Με τον Παπάζογλου να σκοράρει (8') μετά από 13 παιχνίδια, ο Ατρόμητος επικράτησε του μαχητικού Λεβαδειακού με σκορ 1-0 στο Περιστέρι. Με δέκα παίκτες από το 69' οι φιλοξενούμενοι.

Παναιτωλικός - Πλατανιάς 1-0

Ο Παναιτωλικός παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο για ένα ημίχρονο νίκησε με 1-0 τον Πλατανιά στο Αγρίνιο. Ροντέο στο δεύτερο μέρος, με τον Πλατανιά να πιέζει για την ισοφάριση.

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 2-0

Στην τελευταία παράσταση του Αμπιντάλ ο Ολυμπιακός ζορίστηκε αλλά πήρε τη νίκη κόντρα στον σκληροτράχηλο Πανιώνιο, με δύο γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο 36' και το 90+1'.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ