STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 27ης αγωνιστικής

Τα γκολ της 27ης αγωνιστικής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια για την 27η αγωνιστική της Super League.

Τρία παιχνίδια το Σάββατο (19/3). Ο Λεβαδειακός αν και με δέκα ποδοσφαιριστές πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στην Ξάνθη με το εντυπωσιακό σκορ 2-2. Λίγο αργότερα, ο Πλατανιάς πήρε το διπλό στην Βέροιας με 1-0. Τέλος ο Παναθηναϊκός νίκησε με 4-0 τον Ηρακλή στην Λεωφόρο.

Την Κυριακή ο Παναιτωλικός νίκησε την ΑΕΚ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Το απόγευμα ο Ατρόμητος πήρε διπλό στην Κομοτηνή και ο ΠΑΟΚ πέρασε εύκολο απόγευμα απέναντι στην Καλλονή. Ο Ολυμπιακός πέρασε από την Τρίπολη με 2-1, ενώ ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στους Ζωσιμάδες.

Ξάνθη - Λεβαδειακός 2-2

Συναρπαστικό παιχνίδι στα Πηγάδια, χωρίς νικητή. Ο Λεβαδειακός μόλις έμεινε με δέκα παίκτες (αποβλήθηκε ο Ουόν στο 50') γύρισε το ματς σε 1-2, αλλά στο φινάλε με πέναλτι η Ξάνθη ισοφάρισε σε 2-2.

Βέροια - Πλατανιάς 0-1

Το γκολ του Κώστα Μενδρινού ήταν αρκετό για να δώσει στον Πλατανιά τη νίκη (1-0) στη Βέροια επί της ομώνυμης τοπικής ομάδας για την 27η αγωνιστική της Super League.

Παναθηναϊκός - Ηρακλής 4-0

Μάρκους Μπέργκ και Ροντρίγκο Μολέντο με δυο γκολ ο καθένας οδήγησαν τον Παναθηναϊκό σε σπουδαία νίκη με 4-0 επί του Ηρακλή στην Λεωφόρο. Σούπερ Εβανζελίστα και Βιγιαφάνιες. Τραυματίστηκε στο τέλος ο Μολέντο.

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 1-0

Ο Μάρκος Πάουλο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ακριβώς στην εκπνοή του αγώνα (94'), δίνοντας στον Παναιτωλικό την πρώτη νίκη στην ιστορία του απέναντι στην ΑΕΚ (1-0). Κακή η Ένωση, ψυχωμένοι οι γηπεδούχοι.

Πανθρακικός - Ατρόμητος 0-1

Το γκολ του Αντονί Λε Ταλέκ ήταν αρκετό να δώσει τη νίκη στον Ατρόμητο (0-1) στην Κομοτηνή, και να στείλει και μαθηματικά τον Πανθρακικό στη Football League.

ΠΑΟΚ - Καλλονή 3-0

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον Μυστακίδη στο κακό πρώτο ημίχρονο και στο β΄ μέρος, έφτασε εύκολα στο 3-0 επί της Καλλονής με Κλάους και Κοροβέση. Επανεμφάνιση Ροντρίγκες μετά από 50 μέρες.

Αστέρας - Ολυμπιακός 1-2

Ο Ερνάνι σκόραρε το γρηγορότερο γκολ του πρωταθλήματος (37'') αλλά και στις αρχές του δεύτερου μέρους (49') με τον Ολυμπιακό να περνάει νικηφόρα από την Τρίπολη. Το τελικό 1-2 σημείωσε ο Δημούτσος στο 90'.

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος 1-1

Η έμπνευση του Ίλιτς με την απευθείας εκτέλεση κόρνερ έδινε τη νίκη στον ΠΑΣ μέχρι το 84', λεπτό στο οποίο ο Καραμάνος σκόραρε για τον Πανιώνιο, για το τελικό 1-1 στους Ζωσιμάδες. Αποβλήθηκαν Μανιάς (76'), Ρισβάνης (78').

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ