STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 24ης αγωνιστικής

Τα γκολ της 24ης αγωνιστικής
Ατρόμητος, Παπαδόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από όλα τα παιχνίδια για την 24η αγωνιστική της Super League.

Τρία παιχνίδια το Σάββατο για το πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής. Το μεσημέρι η Καλλονή νίκησε με 2-1 τον Πλατανιά, ενώ λίγο αργότερα σε ένα εντυπωσιακό ματς Παναιτωλικός και Ξάνθη έμειναν στο 2-2. Τέλος ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 τον Αστέρα στην Τούμπα.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 την Βέροια και κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο. Το απόγευμα ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός έφυγαν με διπλό από Κομοτηνή και Νέα Σμύρνη. Το βράδυ της Κυριακής η ΑΕΚ πήρε άλλη μία νίκη σε ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό αυτή τη φορά.

Τη Δευτέρα (29/2) το βράδυ έπεσε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Ηρακλή.

ΑΕΛ Καλλονής - Πλατανιάς 2-1

Ύστερα από 24 αγώνες στη Super League η Καλλονή έφτασε στην τρίτη της νίκη (όλες εντός έδρας). Επικράτησε 2-1 του Πλατανιά στη Λέσβο, χάρη σε τέρματα των Μάρκοβιτς και Ελλακόπουλου.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-0

Μετά τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού να χάσει με 1-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με τον ίδιο σκόρερ: Τον Ρόναλντ Βάργκας!

Παναιτωλικός - Ξάνθη 2-2

Εντυπωσιακό ματς στο Αγρίνιο, όπου η Ξάνθη προηγήθηκε με 2-0 στο 63', αλλά ο Παναιτωλικός με πρωταγωνιστή τον Ουάρντα έφτασε στην ισοφάριση για το τελικό 2-2.

ΠΑΟΚ - Αστέρας 2-0

Ο ΠΑΟΚ έσπασε μία αρνητική παράδοση 40 μηνών και νίκησε με 2-0 τον Αστέρα στην Τούμπα. Όμορφο ποδόσφαιρο από τον δικέφαλο που ουσιαστικά εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ.

Ολυμπιακός - Βέροια 3-0

Τον 6ο συνεχόμενο τίτλο του πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός στην Super League, μετά τη νίκη με σκορ 3-0 στο Φάληρο κόντρα στην Βέροια. Κορυφαίος ο Φουστέρ με δύο γκολ (19', 65'), το τρίτο ο Πουλίδο (83').

Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-4

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από τον Πανθρακικό, αλλά παίζοντας με ψυχή και πάθος επικράτησε 4-2 στην Κομοτηνή. Είχαν και δύο δοκάρια οι Ηπειρώτες με Τσουκαλά - Τζημόπουλο.

Πανιώνιος - Λεβαδειακός 0-2

Ο Πανιώνιος έχανε τις ευκαιρίες, είχε την απόλυτη κατοχή του αγώνα, έπαιζε και με παίκτη λιγότερο, όμως ηττήθηκε με 2-0 από τον Λεβαδειακό. Φωτιά στην 5η θέση και τα πλέι οφ.

Ατρόμητος - Ηρακλής 1-0

Ένα τέρμα του Λε Ταλέκ από το 25ο λεπτό έμεινε αναπάντητο από τον Ηρακλή και ο Ατρόμητος πήρε στο Περιστέρι μια νίκη ψυχολογίας.

photos: ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ