STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 20ής αγωνιστικής της Super League Σουρωτή

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές των αναμετρήσεων που ολοκληρώθηκαν το Σάββατο (3/2), την Κυριακή (4/2) και τη Δευτέρα (5/2) στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. (VIDEOS)

Δεν ανέδειξε νικητή η τελευταία χρονικά αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, καθώς Πλατανιάς και Απόλλων Σμύρνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στα Περιβόλια.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι που έγινε την Κυριακή (4/2) στην 20ή αγωνιστική της Super League Σουρωτή, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Λαμία και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στη Φθιώτιδα, ενώ ο Λεβαδειακός νίκησε 2-0 στην έδρα του την Κέρκυρα.

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι. Παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο 81', εντέλει επικράτησε με 2-1.

Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της αγωνιστικής το Σάββατο (3/2), Αστέρας Τρίπολης και Ξάνθη έμειναν στο 1-1 στο "Θ. Κολοκοτρώνης", με τα γκολ που σημείωσαν οι Τσιλιανίδης (29') και Κάστρο (30').

Η ΑΕΛ έμεινε στο 0-0 με τον Πανιώνιο, στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο AEL FC Arena. Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε και αυτός ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Παναιτωλικό, στο ματς που έγινε στη Λεωφόρο.

Δευτέρα (5/2)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1-1

Κυριακή (4/2)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 1-2

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ 1-3

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 2-0

ΛΑΜΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1

Σάββατο (3/2)

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΞΑΝΘΗ 1-1

ΑΕΛ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ