STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 14ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τις αναμετρήσεις που ολοκληρώθηκαν το Σάββατο (9/12) και την Κυριακή (10/12) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. (videos)

Η αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή άνοιξε με τρία παιχνίδια που διεξήχθησαν το Σάββατο (9/12) και στα οποία συνολικά μπήκαν εννιά τέρματα.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η ΑΕΛ νίκησε τη Ξάνθη 1-0 με ένα γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Στη συνέχεια ο Πανιώνιος επικράτησε με 2-1 του Πλατανιά και τα παιχνίδια του Σαββάτου έκλεισαν με τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού με 4-1 εκτός έδρας.

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της Κυριακής (10/12), ο Αστέρας πέρασε από τη Ριζούπολη καθώς επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης (1-3). Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό, ενώ στα Ιωάννινα ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τη Λαμία.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ διέσυρε με 4-0 τον Παναθηναϊκό, παραμένοντας σε τροχιά τίτλου. Η αυλαία "πέφτει" τη Δευτέρα (11/12) στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται την Κέρκυρα.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις των αναμετρήσεων, ενώ μπορείτε να δείτε και την ανασκόπηση αυτών πατώντας στο αντίστοιχο link.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 4-0

ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία 1-1

Ατρόμητος - Λεβαδειακός 1-0

Απόλλων Σμύρνης - Αστέρας 1-3

ΑΕΛ-Ξάνθη 1-0

Πανιώνιος-Πλατανιάς 2-1

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-4

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ