STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ στο Άρης - Πανιώνιος

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Παρά το γεγονός πως έμεινε από το 11' με δέκα παίκτες ο Άρης άνοιξε το σκορ κόντρα στον Πανιώνιο με φάουλ του Ματίγια, με τους "κυανέρυθρους" να βρίσκουν πάντως άμεσα την απάντηση (VIDEOS).

To ματς "στράβωσε" νωρίς για τον Άρη αφού μόλις στο 11ο λεπτό έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Μπάσα (για πολύ σκληρό φάουλ στον Μακσίμοβιτς), ωστόσο το γεγονός αυτό δεν πτόησε τους "κίτρινους".

Η συνέχεια βρήκε την ομάδα του Σάββα Παντελίδη να προσπαθεί να ανοίξει το ματς και να δημιουργεί ευκαιρίες, για να έρθει τελικά η δικαίωση για τους "κίτρινους" στο 48'.

Ο Χαβιέ Ματίγια ανέλαβε εκτέλεση φάουλ από πλάγια αριστερά και έστειλε τη μπάλα με εντυπωσιακό τρόπο στην αριστερή γωνία του Κότνικ (έκανε λανθασμένη εκτίμηση), για να κάνει το 1-0 και να θυμίσει σε πολλούς το γκολ που είχε πετύχει πρόσφατα κόντρα στην Λαμία.

Η χαρά της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν κράτησε πάντως πάνω από οκτώ λεπτά, με τον Πανιώνιο να κάνει το 1-1 στο 56': ο Μακρύλλος έκανε το μακρινό σουτ, έγινε σύγχυση στην άμυνα του Άρη και ο Τσιλούλης από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ