STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ και τα highlights της 2ης αγωνιστικής (VIDEOS)

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τις αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Τρία ματς έγιναν το Σάββατο (01/09) για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League Σουρωτή, ενώ οι υπόλοιπες πέντε αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την Κυριακή και τη Δευτέρα. Συνολικά στους αγώνες του Σαββάτου σημειώθηκαν πέντε τέρματα.

Τα τέσσερα εξ αυτών μπήκαν στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 3-1 επί της Λαμίας και κατάφερε γρήγορα να σβήσει το μείον έξι με το οποίο ξεκίνησε το πρωτάθλημα.

Λίγο αργότερα η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 1-0 επί του Αστέρα και έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή, ενώ σε ένα κάκιστο παιχνίδι Ατρόμητος και Ξάνθη έμειναν στο 0-0 στο Περιστέρι. Στους αγώνες της Κυριακής (02/09) ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 1-0 επί του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη με χρυσό σκόρερ τον Ελ Καντουρί. Στη Θεσσαλονίκη ο Άρης με δύο τέρματα σε πέντε λεπτά επικράτησε με 2-0 επί της ΑΕΛ.

Το τελευταίο ματς της ημέρας ήταν και εκείνο με τα περισσότερα γκολ, αφού ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 5-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Σάββατο 01 Σεπτεμβριου

Παναθηναϊκός - Λαμία 3-1

Αστέρας Τρ. - ΑΕΚ 0-1

Ατρόμητος - Ξάνθη 0-0

Κυριακή 02 Σεπτεμβρίου

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0-1

Άρης - Λάρισα 2-0

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 5-0

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ