STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ και τα highlights της 1ης αγωνιστικής

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τις επτά αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Απομένει αύριο (27/8, 21:30) το Λαμία - Άρης. (VIDEOS)

Το πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή ξεκίνησε και διεξήχθησαν τα επτά από τα οκτώ παιχνίδια του προγράμματος, ενώ απομένει η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λαμία και τον Άρη (27/8, 21:30) για να κλείσει η πρεμιέρα.

Στα ματς του Σαββάτου (25/8), ο ΠΑΟΚ τα χρειάστηκε απέναντι στον Αστέρα, αλλά νίκησε 1-0 στην Τούμπα με πέναλτι του Πρίγιοβιτς, το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι Αρκάδες, ενώ ο Ατρόμητος σα να μην πέρασε μια μέρα από πέρυσι, κατάφερε να φύγει νικητής από το Αγρίνιο με 2-1 απέναντι στον Παναιτωλικό, με τον Κουλούρη να σημειώνει δυο τέρματα.

Η ΑΕΚ με κορυφαίο τον Λιβάγια (ένα γκολ και μια ασίστ στον Πόνσε) νίκησε εύκολα με 2-0 στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΣ Γιάννινα, που δεν μπόρεσε να προβάλει σθεναρή αντίσταση, ενώ στο άλλο βραδινό ματς η ΑΕΛ με γκολάρα του Ντέλετιτς πέρασε με 1-0 από τη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Την Κυριακή στο παιχνίδι με τα περισσότερα τέρματα έως τώρα Πανιώνιος και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 σε ένα χορταστικό ματς στη Νέα Σμύρνη. Ενώ ο Παναθηναϊκός πέρασε με ένα τρομερό γκολ του Μπουζούκη από την Ξάνθη και μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα νικώντας με 1-0.

Σάββατο 25 Αυγούστου

ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-2

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΛ 0-1

ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0

Κυριακή 26 Αυγούστου

Πανιώνιος-ΟΦΗ 2-2

Ξάνθη-Παναθηναϊκός 0-1

Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 1-0

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ