STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της 9ης αγωνιστικής

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αήττητος και πρώτος στη βαθμολογία συνεχίζει ο Ατρόμητος μετά τη νίκη του στα Πηγάδια. Σκαρφάλωσε 9η η Λαμία, 5η σερί ήττα για Πλατανιά, πήρε πόντο στο Αγρίνιο ο Απόλλων. Δείτε τα highlights των αγώνων.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της Κυριακής (29/10), ο Ατρόμητος πέρασε θριαμβευτικά από τα Πηγάδια καταβάλλοντας την αντίσταση της Ξάνθης και χάρη στα τέρματα των Ουάρντα, Ντιγκινί, έμεινε αήττητος και πρώτος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Στο Αγρίνιο, Παναιτωλικός και Απόλλων Σμύρνης βρήκαν από ένα γκολ και πήραν από έναν βαθμό, ενώ η Λαμία βρίσκεται πλέον στην 9η θέση υποχρεώνοντας στην 5η σερί ήττα του τον Πλατανιά. Οι Κρητικοί είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας με 1-0 του Πανιωνίου.

Πανιώνιος - ΑΕΚ 0-1

Ξάνθη - Ατρόμητος 0-2

Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης 1-1

Λαμία - Πλατανιάς 2-0

ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Στο 95' της αναμέτρησης στη Λάρισα, ο Ναζλίδης έδωσε τη νίκη στην ΑΕΛ κόντρα στον Λεβαδειακό και του έσπασε το αήττητο (1-0).

Ακολούθησε η ανατροπή του ΠΑΣ όπου επιβλήθηκε με σκορ 2-1 της Κέρκυρας στα Γιάννενα, αν και βρέθηκε στο 72' πίσω στο σκορ.

Η τριλογία των γηπεδούχων ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει στη Λεωφόρο τον αιώνιο αντίπαλο του, Ολυμπιακό, με σκορ 1-0 χάρη σε γκολ του Βιγιαφάνες.

ΑΕΛ-Λεβαδειακός 1-0

ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα 2-1

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ