STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της 6ης αγωνιστικής

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ(Α) ΜΟΛΙΝΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ(Α) ΜΟΛΙΝΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τις αναμετρήσεις που ολοκληρώθηκαν το Σάββατο (30/9) στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. (videos)

Η έκτη αγωνιστική της Super League Σουρωτή ξεκίνησε το Σάββατο (30/9). Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, στα Περιβόλια, ο Παναιτωλικός επικράτησε με 3-0 του Πλατανιά κι έφθασε στη δεύτερη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα.

Στην αναμέτρηση που ακολούθησε, ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Απόστολος Νικολαΐδης", ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται στη Λάρισα ( live από το Sport24.gr και ραδιοφωνικά από τον Sport24 Radio 103,3) το ματς της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή (1/10) με τη δράση να μεταφέρεται σε Φάληρο (Ολυμπιακός - Ατρόμητος), Κέρκυρα (Κέρκυρα - Ξάνθη), Λιβαδειά (Λεβαδειακός - Απόλλων Σμύρνης), Τρίπολη (Αστέρας - ΑΕΚ) ενώ ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (2/10) στη Λαμία (Λαμία - Πανιώνιος). Θυμηθείτε τις ανασκοπήσεις των παιχνιδιών και δείτε στα videos που ακολουθούν τις καλύτερες στιγμές τους:

Πλατανιάς - Παναιτωλικός 0-3

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ