STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της 28ης αγωνιστικής

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τις αναμετρήσεις που ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (22/4), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. (videos)

Ίδια μέρα και ώρα διεξήχθησαν οι αναμετρήσεις για την 28η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, κάτι που θα συμβεί και στις τρεις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος.

Ξεκινώντας από την κορυφή, η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ νίκησε με σκορ 2-0 τον Λεβαδειακό και πήρε τους βαθμούς που χρειάζεται για να "κλειδώσει" το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια, εν αναμονή πάντα της απόφασης του Σκουτέρη.

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει από την Ξάνθη στην Τούμπα, αλλά οι Μπίσεσβαρ - Κουλούρης ήρθαν από τον πάγκο και γύρισαν το ματς για το νικηφόρο 2-1 του "Δικεφάλου".

Ο Απόλλων κέρδισε τον Ολυμπιακό με σκορ 1-0 στη Ριζούπολη, αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με την ήττα της Κέρκυρας "κλείδωσε" την παραμονή στην κατηγορία για την "Ελαφρά Ταξιαρχία". Οι Φαίακες έχασαν στην έδρα τους από τον Αστέρα Τρίπολης, που με τη σειρά του έπιασε την Ξάνθη στην 5η θέση και υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Εν μέσω εξελίξεων για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό, ο Παναθηναϊκός πέρασε με το εμφατικό 3-0 από τη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Ατρόμητος επικράτησε άνετα στο Περιστέρι του υποβιβασμένου Πλατανιά, ΠΑΣ και ΑΕΛ έμειναν στο 0-0 στους "Ζωσιμάδες" και η Λαμία διατηρήθηκε στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού, παρά την ήττα με 1-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-0

ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ 2-1

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-3

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-3

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 4-1

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΛ 0-0

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ 1-0

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ