STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της 26ης αγωνιστικής

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τις αναμετρήσεις που ολοκληρώθηκαν το Σάββατο (31/3) και την Κυριακή (1/4) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. (videos)

Τρεις αναμετρήσεις περιελάμβανε η πρώτη ημέρα (Σάββατο, 31/3) του προγράμματος της 26ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Στην πρώτη χρονικά εξ αυτών, στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα χάρη στο γκολ του Μάρκος Πάουλο. Λίγο αργότερα, ο ΠΑΟΚ πέρασε (0-2) από το Περιστέρι με τους Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και Τζάλμα Κάμπος να πετυχαίνουν τα γκολ του "Δικεφάλου".

Στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση, ο Ολυμπιακός δεν κατόρθωσε να περάσει (1-1) από τη Λιβαδειά καθώς είχε μόνο μία απάντηση (Ανσαριφάρντ) στο γκολ του Νιάς.

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της Κυριακής (1/4), Πανιώνιος και Ξάνθη έμειναν στο 0-0. Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 3-0 την ΑΕΛ και προσπέρασε την Κέρκυρα, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με τη Λαμία.

Στο μεγάλο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής η ΑΕΚ νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό χάρη σε δύο γκολ του Σέρχιο Αραούχο κι ένα του Ροντρίγκο Γκάλο. Η αυλαία πέφτει τη Δευτέρα (2/4) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" της Τρίπολης, όπου ο Αστέρας υποδέχεται τον Πλατανιάς.

Δείτε σε videos τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα ματς που ολοκληρώθηκαν το Σάββατο (31/3) και την Κυριακή (1/4) , ενώ πατώντας πάνω στο κάθε ματς μπορείτε να διαβάσετε και την αντίστοιχη ανασκόπηση.

ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-0

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ 0-0

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΛ 3-0

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΑΜΙΑ 0-0

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ 0-2

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ