STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της 8ης αγωνιστικής

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΝΗΣ-ΞΑΝΘΗ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΝΗΣ-ΞΑΝΘΗ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ICON

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τις αναμετρήσεις που ολοκληρώθηκαν το Σάββατο και την Κυριακή στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. (videos)

Έξι ματς έχουν γίνει έως τώρα στην Super League Σουρωτή για την 8η αγωνιστική. Τρία το Σάββατο και τρία την Κυριακή. Στο πρώτο χρονικά εξ αυτών, στη Λιβαδειά, ο τοπικός Λεβαδειακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα και παρέμεινε αήττητος.

Σε αυτό που ακολούθησε στην Κέρκυρα, η τοπική νησιωτική ομάδα νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό χάρη στο γκολ του Φάμπιο Νούνες. Οι αγώνες του Σαββάτου ολοκληρώθηκαν με την ισοπαλία της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό 1-1.

Την Κυριακή στο πρώτο παιχνίδι ο Πανιώνιος επικράτησε εκτός έδρας του Αστέρα με 1-0 ενώ εν συνεχεία η ΑΕΛ και ο Απόλλων Σμύρνης πέτυχαν τη πρώτη τους νίκη. Η ομάδα της Λάρισας κέρδισε τον Πλατανιά με 1-0 και η ομάδα της Ριζούπολης την Ξάνθη με 2-0. Στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της δεύτερης ημέρας, ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι, επικρατώντας 1-0 του ΠΑΟΚ.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα ματς, ενώ πατώντας στο αντίστοιχο link μπορείτε να δείτε και την ανασκόπηση.

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Κέρκυρα - Παναιτωλικός 1-0

Λαμία - Παναθηναϊκός 1-1

Αστέρας-Πανιώνιος 0-1

Απόλλων Σμύρνης-Ξάνθη 2-0

Πλατανιάς-ΑΕΛ 0-1

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-0

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ