STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της 22ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΟΥΝΤ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΟΥΝΤ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές των αναμετρήσεων που διεξήχθησαν το Σάββατο (17/2), την Κυριακή (18/2) και την Καθαρά Δευτέρα (19/2) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή (VIDEOS).

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, η Κέρκυρα σημείωσε σπουδαία νίκη (2-0) απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, στην προσπάθεια να κρατηθεί στην κατηγορία.

Ο Ατρόμητος "απέδρασε" με "διπλό" (0-1) από το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" κόντρα στον Αστέρα, χάρη σε γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις ο Δημήτρης Χατζηϊσαΐας.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Λαμία, επικρατώντας με 2-0 στη Φθιώτιδα με τα τέρματα των Πέλκα και Μαουρίσιο. Την Κυριακή (18/2), ο ΠΑΣ Γιάννινα "βύθισε" ακόμη περισσότερο τον Πλατανιά, επικρατώντας με 3-0 στην Κρήτη. Διπλό και για τον Παναιτωλικό στη Βοιωτία επί του Λεβαδειακού με 2-1.

Η ΑΕΚ χρειάστηκε μόνο ένα ημίχρονο (και το χατ τρικ του Όγκνιεν Βράνιες) για να συντρίψει με 4-0 την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Στο κεκλεισμένων των θυρών "Γ. Καραϊσκάκης", ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου με το γκολ του Οτζίτζα-Οφόε.

Στο τελευταίο χρονικά ματς της 22ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, την Καθαρά Δευτέρα (19/2), ο Πανιώνιος έφθασε στην πρώτη του εκτός έδρας νίκη την τρέχουσα σεζόν στο πρωτάθλημα (και πρώτη στην επαρχία μετά από ένα χρόνο και μία ημέρα) καθώς νίκησε (0-1) στη Λάρισα την ΑΕΛ.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές των αγώνων...

ΑΕΛ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0

ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ 4-0

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-3

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-2

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2-0

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-1

ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ 0-2

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ