STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα "αστέρια" κοντράρονται στο Περιστέρι

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Eurokinissi Sports)
Ιγκλέσιας, Ντάουντα EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο (14/10, 18.15) για την 7η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Τρίτη διαδοχική φορά με ίδια αποστολή οι Περιστεριώτες, χωρίς Τσουκαλά, αλλά με Σελίν οι Αρκάδες.

Και οι δύο είναι στα πάνω τους. Ο Ατρόμητος προέρχεται από νίκες με Λαμία - Ολυμπιακό, ο Αστέρας από την επικράτηση σε βάρος της ΑΕΚ. Οι Περιστεριώτες των 10 βαθμών υποδέχονται το Σάββατο (14/10, 18.15) τους Αρκάδες των 6 πόντων.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, πήρε στην αποστολή τους ίδιους 18 παίκτες που είχε και με Λαμία - Ολυμπιακό. Δηλαδή τους εξής: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Μάντσον, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Ζησόπουλος, Κιβρακίδης, Ουάρντα, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Μανούσος, Ντάουντα, Οριόλ, Ρισβάνης, Ντιγκινί, Μπουσούλατζιτς.

Εκτός είναι οι Μενσά, Κυριακίδης, Μπαστακός, Νάτσος και Αντόνιο Ζούνιορ. Με την ανακοίνωση της αποστολής, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν με το πούλμαν της ομάδας για το ξενοδοχείο.

Από την άλλη ο Σάββας Παντελίδης θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Ίγκορ, Τσουκαλά και Στανισάβλιεβιτς. Αντίθετα, επιστρέφει στην αποστολή ο Ουκρανός στόπερ Σελίν, που ήταν τραυματίας. Εκτός έμειναν και οι Μπέρτος, Κουμάντεϊ, Ντουντού, Τζανγκ και Γκοντό. Η αποστολή του Αστέρα: Αθανασιάδης, Τσιφτσής, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Σελίν, Ζουμά, Κυριακόπουλος, Τόνσο, Μουνάφο, Ισνάλδο, Μαντίντα, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς, Δουβίκας.

Ο Ιγκλέσιας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και είναι διαθέσιμος. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα του Σαββάτου (14/10) ότι δύο αδέρφια θα τεθούν αντιμέτωπα. Αμφότερα αριστεροί οπισθοφύλακες. Ο Κώστας Γιαννούλης που παίζει στον Αστέρα και ο Δημήτρης Γιαννούλης που αγωνίζεται στον Ατρόμητο...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ