STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Συζήτησαν Super League και Αυγενάκης για την επιστροφή κόσμου στα γήπεδα

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ (EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ (EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Αντιπροσωπεία της Super League συναντήθηκε με τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον γγΑ, Γιώργο Μαυρωτά και αναλύθηκε το σχέδιο για την σταδιακή επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Το επικαιροποιημένο σχέδιό της για τη σταδιακή παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν ανέλυσε αντιπροσωπεία της Super League στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και στον γγΑ, Γιώργο Μαυρωτά, συντονιστή της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ, στη σημερινή (31/7) συνάντηση που κράτησε περίπου τρεις ώρες.

Το εμπλουτισμένο σχέδιο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, εμπεριέχει εμπεριστατωμένα ειδικά πρωτόκολλα και βέλτιστες πρακτικές εφαρμογής τους από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η ικανοποιητική συζήτηση επί του θέματος θα συνεχιστεί εντατικά τις προσεχείς ημέρες, μόλις ολοκληρωθεί και το εξιδεικευμένο επιχειρησιακό πλάνο εφαρμογής του σχεδίου, το οποίο επεξεργάζεται η Super League αυτό το διάστημα.

Βέβαια, με την καθημερινή αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού, είναι δεδομένο πως θα πρέπει να δοθούν πολλές εγγυήσεις, ώστε να ανάψουν το "πράσινο φως" οι υγειονομικές αρχές. Άλλωστε, η κυβέρνηση πήρε και νέα αυστηρότερα μέτρα και κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, έγινε αναφορά σε επιπλέον κυβερνητικές πρωτοβουλίες για τη στήριξη του επαγγελματικού αθλητισμού, έπειτα και από την ψήφιση των διατάξεων για τις μειώσεις στον ΦΠΑ των εισιτηρίων και στην φορολογία συμβολαίων των προπονητών, ώστε να εξομοιωθεί με εκείνη των αθλητών.

Εκ μέρους της Super League συμμετείχαν ο πρόεδρός της, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, η αναπληρώτρια πρόεδρος, Κάτια Κοξένογλου, ο υπεύθυνος ιατρός για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, Ξενοφών Ρούσσης και τα μέλη της Επιτροπής, Κώστας Καραπαπάς, Ηλίας Πουρσανίδης, Σωτήρης Μάρκου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ