STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Συνεδριάζει η Super League τη Παρασκευή

ÄÓ ÔÇÓ SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÄÓ ÔÇÓ SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Λίγες ώρες μετά τη συνεδρίαση της ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί και Διοικητικό Συμβούλιο από τη Super League με θέμα την έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος.

Διοικητικό Συμβούλιο θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή (24/8) η Super League προκειμένου να εγκριθεί η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος. Το Δ.Σ. θα γίνει λίγες ώρες αργότερα μετά απ' αυτό της ΕΠΟ προκειμένου να μπορέσουν στη Super League να συζητήσουν και για όσα θα γίνουν στη συνεδρίαση της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση από πλευράς της διοργανώτριας αρχής αναφέρει:

"Ανακοινώνεται ότι τηνΠαρασκευή 24/8/2018 στις 14:00,θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Ενημέρωση σε σχέση με ζητήματα αρμοδιότητας ΕΠΟ (αναδιάρθρωση πρωταθλημάτων περιόδου 2019-20, έγκριση προκήρυξης πρωταθλήματος περιόδου 2018-19 κλπ.)

2/ Εκλογή 4 έως 6 διαιτητών στο Διαιτητικό Δικαστήριο ΕΠΟ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 (σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 3 του Κανονισμού Λειτουργίας του Διαιτητικού Δικαστηρίου ΕΠΟ).

3/ Παροχή εξουσιοδοτήσεων για τον ορισμό αγώνων 3ης, 4ης, 5ης και 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

4/ Διάφορα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ