ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεδριάζει η Super League για το νέο αθλητικό νόμο

ÄÓ ÔÇÓ SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÄÓ ÔÇÓ SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την Παρασκευή το μεσημέρι θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League με πρωτεύον θέμα συζήτησης το σχέδιο του νέου αθλητικού νόμου αλλά και την έγκριση του προγράμματος των πέντε πρώτων αγωνιστικών για το δεύτερο γύρο.

Αρκετά θέματα προς συζήτηση περιλαμβάνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (14/12) στις 14:00.

Κυρίαρχο θέμα είναι η συζήτηση επί του σχεδίου του νέου αθλητικού νόμου και λήψη αποφάσεων. Παράλληλα στην ατζέντα έχουν συμπεριληφθεί ως θέματα τόσο η έγκριση του προγράμματος των αγώνων από τη 16η έως την 20η αγωνιστική αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 14/12/2018 στις 14:00,θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Συζήτηση επί του Σχεδίου του Αθλητικού Νόμου και λήψη αποφάσεων.

2/ Έγκριση προγράμματος αγώνων 16ης – 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

3/ Θέματα που αφορούν την Κεντρική Χορηγία του Πρωταθλήματος (ΣΟΥΡΩΤΗ).

4/ Επιλογή εταιρείας για την τηλεοπτική παραγωγή των εντός έδρας αγώνων των ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Ατρόμητος Αθηνών, ΠΑΣ Λαμία, Α.Ο. Ξάνθη, Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός, για το Β΄ Γύρο του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή 2018/19.

5/ Επιλογή εταιρείας για την απόκτηση αποκλειστικού δικαιώματος διάθεσης αυτοκόλλητων φωτογραφιών (stickers) των ποδοσφαιριστών της Super League και σχετικών δικαιωμάτων.

6/ Αίτημα Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. αναφορικά με κάλυψη εξόδων μετακίνησης

7/ Εκλογή ορκωτών ελεγκτών για τη χρήση 1/7/2018 – 30/6/2019.

8/ Διάφορα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ