STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Συνάντηση στις 14:00 ανάμεσα σε Βασιλειάδη και εκπροσώπους της Super League

Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιόνιο Πανεπιστήμιο και άλλες διατάξεις».
Βασιλειάδης EUROKINISSI

Στις 14:00 είναι προγραμματισμένη η συνάντηση ανάμεσα στον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, με εκπροσώπους της Super League για ζητήματα που αφορούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στις 14:00 είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει η κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα στον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, με εκπροσώπους των ομάδων της Super League για ζητήματα που αφορούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο τελευταίο Δ.Σ. του συνεταιρισμού υπήρξε απόφαση για να υπάρξει ραντεβού με τον Βασιλειάδη και φυσικά στόχος είναι να τεθεί στο τραπέζι το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, το οποίο... καίει τις ομάδες, που θα ήθελαν να υπάρξει παράταση στο όλο εγχείρημα.

Ο υφυπουργός δεν είναι αντίθετος να συνομιλήσει μαζί τους για οτιδήποτε άλλο, όχι όμως για την αναδιάρθρωση, καθώς όλα είναι αποφασισμένα και όχι προς διαπραγμάτευση, όπως τονίστηκε από το περιβάλλον του. Άλλωστε, όποια απόφαση έχει παρθεί, βρίσκεται στις προκηρύξεις.

Επομένως, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον τι θα ζητήσει ο συνεταιρισμός από τον υφυπουργό και τι θα πράξει ο ίδιος. Πάντως, αυτή την στιγμή δεν έχει την παραμικρή διάθεση να κουβεντιάσει για την αναδιάρθρωση...

Σημαντικό θέμα είναι και ο όρος των συμβολαίων των επτά ΠΑΕ με την ΕΡΤ, όπου βάσει αυτού του όρου το επόμενο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας θα διεξαχθεί με 14 ομάδες και όχι με 16.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ